Allsång

Pratade lite med mamma och pappa innan. De tittade, som alla svenskar, på Allsång på Skansen. Jag kände ett litet hugg av hemlängtan i mitt hjärta så jag var tvungen att titta lite jag också på SVT-play. Det var riktigt trevligt faktiskt. Hade glömt bort hur bra Lisa Ekdahl är.




Slut som artist

Oj, oj, oj, vad trött jag är. Har haft min skriftliga examen idag i alla ämnen. Tre och en halv timmas tid, en bunt med papper, otaliga frågor på allt vi lärt oss på 10 månader, träsmak i baken, yr av all information som jag försökt att pressa in i mitt lilla blonda huvud de senaste veckorna. Men nu är det gjort! Men jag är slut som artist. Förstår ni att jag inte behöver plugga ikväll? Jag kan bara ligga i sängen och läsa modetidningar hela kvällen. Det är precis vad jag tänker göra också!





Ha det fint!

Laddar mentalt

Sovmorgon idag men ställde klockan på 7 för att jag skulle kunna plugga lite..lite ambitiöst av mig kan man tycka..bara det att jag snoozade till klockan 8 och var svintrött efter att ha slumrat i en timma. Nu ska jag bara gnugga sömnen ur mina ögon, duscha och plugga lite, sen bär det av till skolan igen, provskrivning står på schemat..hua.









Puss på er!

Slutprov i sminkning

Jag ligger ute på balkongen i solskenet och tar igen mig lite. I dag hade vi slutprov i sminkningen. Jag tror det gick bra, helt klart roligare och mer avslappnat än proven förra veckan. Temat var Munich Fashion Week alltså skulle det vara catwalk make-up. Det blev en lång dag, vi sminkade i två grupper och läraren tog en halv evighet på sig att bedömma..puh..

Nu ska jag sätta mig och plugga vidare, tänkte bara njuta av de sista solstrålarna först.

Ha det fint!


Min underbara modell Snischana

Bio-date med Jessica

Har precis varit och sett en bra film med Jess - Ghost of girlfriends past. Precis en sån där lagom film att se på en söndagskväll, lättsmält men ändå ingen typisk kärleksfilm. En kille som har legat med halva världens kvinnliga befolkning i princip, och är helt utan känslor, tycks det, tills han träffar sin barndomskärlek igen. Ja, ni fattar ju själva, förutsägbar men underhållande. Jag sa till Jessica att det här är en film som alla killar skulle se. "De skulle ändå aldrig fatta" sa hon då. Nej, de skulle väl inte det..

Söndag

Hej på er!

Söndag och nästan lunch-tid. Sitter framför datorn och äter en avokado - tror det kommer börja växa avokado ur mina öron snart. Jag har en massa saker att göra idag och jag är så glad att jag kom hem tidigt igår. Jag hade myror i brallan och övertalade Jessica att följa med mig ut. Så jag åkte först hem till henne. Ett par glas vin senare skulle vi ge oss iväg. Väl nere på stan kunde vi inte längre ignorera de tecken vi hade fått sända till oss under kvällen (bla. en glömd vinflaska och mina skor som går sönder) med ett klart meddelande - GÅ HEM! Det var helt enkelt inte vår kväll igår. Så det blev en burgare och sen sängen.

Känner mig lagom utvilad idag men myrorna är fortfarande kvar...

Those Dancing Days

God morgon!

Ont i fötterna av en massa dansande igår, men vi hade jättekul!


Vi började hemma hos Jessica med lite mat och vin..


Obligatoriska Tram-bilder




Snygga tjejer..










Efter konserten gick vi till Barysphär där Cecilia firade sin födelsedag


Ledig Fredag

God morgon på er förresten!

Om jag skulle ta och sätta igång med min dag, kanske? Mycket att göra idag, plugga, sen ut på stan för att handla lite saker till skolan, lika bra att göra det idag för imorgon kommer det vara smockfullt som varje lördag. Sen ska jag till Jessica och hjälpa henne att baka pajer till  imorgon, för då firar hennes Universitet svensk Midsommar (en del av deras "Svensk kulturmånad").

Och vet ni vad? Solen skiner faktiskt lite grann i dag och det har inte regnat på hela natten. Kanske kommer sommaren hit snart också?




Ha en härlig dag!

Det är ju bara för sorgligt..

Vaknade precis och möttes av den här sorgliga nyheten.




R.I.P Michael Jackson

Lazy afternoon

Det var en kort dag i skolan, sen blev det lite frustrations-shopping (visar en annan dag) efter det. Sen har jag spenderat eftermiddagen med att bara mysa runt lite. Himlen sprack upp några minuter och solen tittade fram, så jag kände mig tvungen att gå ut på en promenad (typiskt svenskt, jag vet, man kan väl inte sitta inne när solen skiner!) Nu har jag satt på SATC - The movie, för femtioelfte gången. Lika bra, sorglig, lycklig och fabulous varje gång.



Lite plugg blir det ikväll och imorgon är jag L E D I G

Ha en skön kväll alla underbara människor!

Min fascination för nakna män..

I går hamnade vi på Café am Hochhaus och vi fick en anledning till att fira lite, för Netti hade fått besked att hon kommit in på läkarlinjen och ska studera medicin till hösten.




Superlycklig






Coola tapeter, men det var inget emot toaletten...


..som var full av nakna män..




Jessica och jag var säkert en halvtimma på toaletten bara för att studera alla bilder..


Helt underbart


En bild säger ofta mer än tusen ord...

Nu undrar ni säkert om herrtoaletten hade nakna tjejer som prydde väggarna? Men, nej det hade den inte. Ha!

Vi tar en cocktail och låtsas att det är sommar

En sådan grå och regnig dag det har varit idag.. Men det är inte att tänka mer på det nu. I kväll drar jag ut med några söta tjejer för en drink eller två. Onsdag är väl lill-lördag om jag inte minns fel?

Ha det gött ni med!


Nej, jag har aldrig påstått att jag är normal!

Jag är så trött på regn

Hej på er!

Har återhämtat mig lite från gårdagen men är fortfarande lite sliten. Men jag somnade bums igår kväll, det var jätteskönt. I München har det regnat konstant i tre dagar nu, jag blir så trött..  Hoppas verkligen att solen vill visa sig snart, till helgen vore ju inte helt fel. På fredag ska vi på konsert, är det tänkt och den är utomhus.. Jessicas universitet har svensk kulturmånad och på fredag kommer Those Dancing Days att spela. Ska bli kul tycker jag!

Som överkörd av en ångvält...

...känner jag mig just nu. Jag kom hem för en timma sen ungefär och har varit i skolan sen kl 8 i morse. Jag har haft min examen ( Abschlussprüfung) i allt det pratiska idag - ansiktsbehandling, manikyr, helkroppsmassage, pedikyr och apparater. Har varit under konstant stress hela dagen och det släppte först när jag kom hem...puh, kommer nog sova gott i natt i alla fall! Nu är det bara resten kvar, men ikväll tänker jag INTE plugga.

Ha det fint!

Bli inte rädda nu!

Så här snygg är jag en vanlig måndagskväll..





Blir helt galen av allt pluggande. Kan inte någon komma och kidnappa mig?

Hoppas ni har det roligare..

Hög på koffein

Halv dag i skolan. En trudelutt på stan för att införskaffa diverse nyttoprylar till skolan. Nu hinkar jag i mig kaffe och coca-cola. Kan inte den här månaden vara över snart?

Bakis och så lite söndagsångest på det

Hej på er!

Sov bort halva dagen för det blev lite sent igår...eller tidigt, beroende på hur man ser på saken. Jag var ändå hemma tidigast av alla... Andra halvan av dagen har jag spenderat med Jessica. Bakfulla som tusan har vi ätit och promenerat oss igenom München. En flottig burgare på BK sen en fika och avslutningsvis en glass. Nu är jag hemma igen och har satt mig med böckerna. Har lite att läsa igenom sen får det vara slut för idag.


En fika bland gravida kvinnor, krypande barn och barnvagnar


En promenadi Hofgarten..


Ha en trevlig kväll!

Midsommar

Vi hade en jätterolig och mysig midsommar i Englischer Garten. Vädret var bra och det var trevlig stämning.


Jessica och Cecilia






Moi, Tess, Jess, Cecilia


Mikkel dök upp


Vi hamnade på efterfest med några norrmän


Hattparad..

Syren





        

Det är bara midsommar en gång om året och då ska jag fanken i mig ha på mig en klänning, om jag så ska frysa ihjäl på kuppen (det finns en stor risk för det). Den här syrenlila klänningen köpte jag förra året. Perfekt för midsommar!

The next Martha Stewart?

Köttbullar á la Ulrika är fixade. Vädret såg stabilt ut innan så vi hade beslutat att vara i Englischer Garten ändå. Men nu ösregnar/haglar det... Det får bli plan B..





Det är som det ska

God morgon mina vänner!

Midsommardagen idag och jag ligger kvar i sängen och dricker kaffe. Hade tänkt  jag skulle göra lite manikyr men kom på att jag har lovat att göra köttbullar. Vi brukar nämligen fira midsommar på midsommardagen här nere eftersom vi aldrig är lediga på midsommarafton som i Sverige. Nu är vädret naturligtvis skit idag, mulet och regn - men det är väl som det ska? Hur många svenska midsommarfirande utan regn kan jag minnas? Inte så många. Vi har i alla fall en plan B om det skulle hålla i sig med regn. Då drar vi hem till Tess och äter köttbullar där istället.

Köttbullar ja... Är det nu det är dags för mig att erkänna att jag aldrig har gjort kötttbullar förut? Äh, det kan väl inte vara så svårt eller?






Trevlig midsommar!



Man måste ju bara skratta åt det här men nej, så här har jag aldrig firat midsommar..
Jag undrar om det är så tyskarna tänker om oss svenskar?

På språng

Har varit på språng hela dagen, nu sitter jag hemma och pustar ut efter allt flängande idag. I skolan hade vi anatomi och kemi. Efter det skulle jag på ett möte men åkte hem innan dess för att slänga i mig lite mat. Efter mötet åkte jag hem en kort stund  för att byta om och sen var jag på en underbar fotoutställning på Münchener Stadtmuseum. Utställningen heter Nude Visions och är en samling nakenfotografier. Bilderna var helt underbara... jag  har aldrig sett så mycket naken hud på en och samma dag förut.. Kan rekommenderas.

Nu är jag helt slut efter den här varma dagen och tänkte mest sitta inne och plugga på det som behövs. Min lägenhet är som en bastu, för solen har stått på hela dagen. Det hade inte varit fel med en glass...

Onsdag eftermiddag

Sitter ute på balkongen i det underbara solskenet och försöker plugga lite. Ansiktsmuskler och medicinsk fotvård.

I dag hade vi modellpraxis igen, jag gjorde ansiktsbehandling på en jättegullig dam. Hon blev så förtjust när jag sa att jag kom från Sverige. Hon berättade att hon brukar läsa så mycket deckare skrivna av svenska författare. Så vi satt och diskuterade Wallander och Beck och Stieg Larsson under hela behandlingen så jag kom helt av mig i ansiktsmassagen. Men det gjorde inget, det är så kul när man får trevliga kunder!

Vädret är ju som sagt helt underbart idag, jag hoppas att det håller i sig till helgen. Då blir det antagligen lite midsommar-firande i Englischer Garten. Skulle ju visst svänga ihop ett gäng köttbullar tills dess..

Nåväl, lite mer plugg nu, sen har jag hittat en försökskanin som ska få sig en massage ikväll!  Strax iväg alltså!

Tjingeling!

Date med Emeli

God morgon!

Jag har sovmorgon och är lat som tusan idag. Ligger i sängen och dricker kaffe.

I går träffade jag söta Emeli som är på besök ett par dagar i München. Det var så kul att se henne igen. Vi tog en drink i Glockenbach och pratade en massa minnen.




Snart ska jag dra iväg till skolan igen...gäsp

Jag är en katastrof ibland..

Hej på er!

Tillbaka från skolan.

Jag vaknade verkligen till sen i morse när jag väl hade släpat mig upp ur sängen. Höll på att packa ner allt jag skulle ha med mig. Det var inlämning av diverse viktiga saker idag, och så upptäcker jag att min mapp, där jag har alla viktiga papper, är borta. Så jag vänder uppochner på hela lägenheten och får panik för jag har bråttom. Inser efter ett tag att jag nog antagligen har glömt den i skolan, fan också! Tänker att jag är helt körd om den är borta, för då saknas även mitt häfte där jag har fört dagbok hela året och även har underskrifter från kunder jag har behandlat. Så jag skyndar mig till skolan med adrenalinet pumpandes. In i klassrummet, där jag har glömt den, och ser den inte någonstans. Får ännu mer panik och förbannar mig själv för att jag har varit så slarvig. Sen sätter jag mig ner och försöker tänka klart, ser ut genom fönstret, men sen ser jag en liten svart flik...något som liknar min glömda mapp i fönsterkarmen. Någon vänlig själ hade förbarmat sig om den och lagt den i säkert förvar...i en fönsterkarm..Det tog mig en timma att få ner pulsen till normal igen.

Turen var på din sida idag, fröken Kaos!

Måste jag gå till skolan?

Det ösregnar...om 20 minuter måste jag gå för att komma i tid till skolan, men jag ligger fortfarande i sängen. Vill inte gå upp och ut i det kalla regnet. Vill inte.. Nej, nu rycker jag upp mig! Hoppas ni slipper få regn på er!

Ha en bra dag

Powerwalking

Jag höll på att somna innan, så för att få lite energi stack jag ut på en powerwalk. Gick som vanligt nere vid Isar. Jag höll på att svettas ihjäl för jag hade alldeles för mycket kläder på mig. Det såg så kallt ut, men skenet bedrog.. Förlåt för det här meningslösa blogginlägget...men just det, jag sprang ju nästan in i Andreas Ottl nere vid Isar. Kändisspaning på hög nivå. Eller kanske inte, men han spelar i Bayern München. Och jag kan berätta att han såg ut att vara i god form..mmm..

Massage

Hej på er!

En seg Ulrika som bloggar direkt från sängen (brukar jag ju göra när jag tänker efter), det var en helg som tog på krafterna! Tillbaka till skolan idag, efter två veckor långt uppehåll. Det tog förstås emot att gå upp klockan kvart över sex i morse.. I dag repeterade vi lite olika massager, bl a huvud, nacken och hand, samt lympdrainage. Sedan blev det lite sminkning efter det. På avslutningsprovet i sminkning ska vi ha temat: Munich Fashion Week. Kan nog bli kul! Så vi övade på det idag.
Annars händer det inget nytt. Jag har som vanligt massor att göra men ingen motivation.. Kanske är tur att det är dåligt väder så jag måste sitta inne.
 Fick veta att Emeli är i stan så i morgon ska vi ha en date är det tänkt, det ska bli mysigt! Har inte sett henne på evigheter. Vi lärde känna varandra under Au-pair tiden här i München. Sen var hon tillbaka förra våren för att läsa en tyskakurs på universitetet, men det var nog förra sommaren vi sågs sist tror jag...Nåja, ser fram emot det!

Mix

Dåligt uppdaterat var det här. Helgen har varit jättehärlig. Den har bestått utav bland annat, barhäng på Eat the rich och Edmoses, lite dans på P1, sushi, några danskar, lite shopping och en hel del rosévin.

Här kommer några bilder från gårdagen, då vi var hos Tess och åt sushi, tjuvlyssnade på Depeche Mode-konsert, drack rosé och spelade sällskapsspel.





Depeche Mode spelade i Olympiaparken och det hördes upp till balkongen







Vi spelade Tabu på tyska och jag hade turen att vara i samma lag som Netti - den enda tyskan i gänget

I've got soul but I'm not a soldier


Sandaler



Jag köpte nya sandaler i Sverige. Fint med ljust skinn när man (förhoppningsvis) blivit lite brun.

I'm back

Tillbaka i kära gamla München. Uppe med tuppen för att hinna med tåget i morse, men annars gick resan bra. Har börjat packa upp min väska, men det är ju så tråkigt. Snart kommer Jessica hit och ikväll blir det nog lite barhäng skulle jag tro.

Ha dé

Mer grillning

Vi åkte ut till Rottne för att grilla hos Emilia, Bosse och Enzo. Stina hade köpt ett litet tält till Enzo föreställande Villa Villerkulla. Det blev en omedelbar succé.


Under uppbyggnad


Enzo ville självklart ha tofsar som Pippi Långstrump och Lilla Gubben med sig... (notera det röda nagellacket)







Nu ska jag packa... upp tidigt i morgon - mot München!

Armband

I går köpte jag det här superfina armbandet på Indiska. Jag är kär!




Sommarhemmet

I kväll åkte vi för att träffa farmor och farfar. Först var vi på Alstervik och åt lite. Där var vi mycket när vi var små. Vi har alltid kallat det för sommarhemmet. Det är ett litet rött hus som ligger vid en å och där kan man äta våfflor och spela minigolf. I dag nöjde vi oss med att äta.

Efter det gick vi hem till farmor och farfars hus. På sommaren är det det vackraste stället på jorden tror jag...









Shopping och Mini-sminkning

Jag gjorde en power shopping, och fick med en del trevliga saker med hem. Sen åkte jag ut till flygplatesen och åt lunch med Mini. Efter det fick Mini vara modell för mitt lilla projekt och hon fick en 20-tals look.



Så här snygg blev hon!

Dagens program

Efter en snabb kaffe-frukost, tänkte jag åka in till stan och shoppa lite. Sedan träffa Mini och luncha med henne. I eftermiddag blir det mer sminkning och ikväll åker vi till farmor och farfar.

Tjingeling!

Svensk sommar

Det finns inget som slår Sverige på sommaren. Det vill säga när solen skiner och fåglarna kvittrar. Som idag. Jag startade dagen med en lång promenad och lite joggning.
Nu har jag just ätit lunch med pappa, plockat lite blommor i trädgården och läst lite om medicinsk fotvård.









Nu ska den här bruden snart hämta Enzo på dagis.

Ha en bra dag!

Bilder från i lördags



Matchen slutade ju inte direkt  som vi önskade... men vi behöver inte prata mer om det nu..


Söta Mini


Vi gick till "Dellan", träffade folk och dansade..Johan och Mini




Sen traskade vi hem i minusgrader..

Med storasyster

Har hängt med storasyster och Enzo idag. Jag åkte in till stan för att hämta Emilia från jobbet. Vi hann med ett par klädaffärer innan vi åkte för att hämta Enzo på dagis. Sen lagade vi lite mat och käkade när Bosse hade kommit hem. Emilia hade lovat att ställa upp på ett litet sminkprojekt som jag har. Så jag sminkade henne i en 60-tals look medan Enzo och Bosse gosade i soffan.


Emilia och Enzo


Snygga Emila

Nu ska jag hänga med päronen i kväll och göra lymphdrainage på mamma.

Ciao

God morgon

Har just pillat i mig lite jordgubbar till frukost. Tyst och lugnt i huset. Jag tänkte ägna förmiddagen åt lite pluggande. Antar att det är för kallt att sitta ute på altanen, men med en tjock tröja kanske det går. Kalla, kalla Sverige....

Duka din veranda till fest för en långväga gäst..



i landet lagom är bäst..

Nationaldagen

Så var man hemma i Sverige igen. Kallt är det, men det är väl som det ska vara. Man vet att man är i Sverige när det är 0 grader i Juni (visserligen kl 2 på natten)

Mamma kom in och väckte mig i morse iklädd nationaldräkt och sjöng nationalsången. Nej, jag skojar inte! Då vaknade man till kan jag tala om. Jag joggade en runda innan frukosten och när jag kom tillbaka hade redan Emilia och Enzo dykt upp. Om ett tag ska vi tända grillen, för då kommer det lite fler släktingar hit sen är vi barnvakter till Enzo i natt.
Och ikväll ska vi självklart se Sverige spöa skiten ur Danmark i fotboll. Ser fram emot det.

Ha en trevlig svensk nationaldag!

Hej då München



Vi ses om en vecka!

Fröken Kaos

Nu är packningen påbörjad efter att jag har ägnat dagen åt att göra andra viktiga saker som att måla naglarna och tvätta håret... Nu ska jag bara dra ut på uppdrag av mamma och pappa sedan packa klart... Sen sticker jag ut till flygplatsen.




Nya älsklingarna får följa med till Sverige...

Packning

God morgon mina söta vänner! Hoppas ni har fått er en god natts sömn! Det fick inte jag, tyvärr. Har vridit och vänt på mig hela natten, när jag till slut lyckades somna så vaknade jag igen av att det var morgon och någon bestämt sig för att borra lite i väggarna. Men så är det ibland. Resfeber? Moi?
 
I dag står packning på dagordningen, men det är lite annat som ska fixas innan dess. Flyger gaska sent så jag har hela dagen på mig. Men jag känner mig själv...Det brukar vanligtvis vara såhär: "Vad skönt", tänker jag,"jag har ju hela dagen på mig, ingen stress. Lalalalala.." Så jag tar det lugnt och gör allting väldigt långsamt och helt utan stress. För att efter ett tag kolla på klockan och upptäcka att hela dagen visst redan har gått. Då får jag helt plötsligt stressa så att hjärtat börjar slå så hårt att jag tror det ska explodera och flyga ut genom öronen. Att jag aldrig lär mig!

Flätat

Garderobsstädning var för tråkigt så jag slutade ungefär mitt i. Tänkte att det spelar ju ingen roll för imorgon ska jag ju ändå packa och om en vecka ska jag packa upp igen. Då får jag göra resten. Sen var jag på apoteket - på uppdrag av mamma. Kvinnan på apoteket gissade direkt att jag kom från Sverige så fort jag öppnat käften. Har jag verkligen så tydlig accent när jag pratar tyska? Sen köpte jag hallon och en kiwi på Penny. När jag kom hem flätade jag håret så jag ska vara fin i kväll när jag ska träffa tjejerna!







Nej, om man skulle ta och göra något vettigt!

It takes a fool to remain sane



Jag struttar runt till The Ark och provar kläder. Jag känner mig alltid super nostalgisk när jag hör den låten. Skulle kunna vara en av världen bästa låtar faktiskt... Nej, rensa garderoben var det ju!

Hej så länge!

Ränderna går aldrig ur

Just nu ägnar jag mig åt en av mina favoritsysselsättningar: Ordna min garderob! I går hämtade jag upp lite sommarkläder från förrådet. Fick slänga en del, men några superfina plagg hade jag helt glömt bort och blev jätteglad att se. Nu försöker jag få ihop allting, men jag behöver fler galjar, annars går det här aldrig... När jag började plocka upptäckte jag en hel del randiga plagg. Jag älskar verkligen ränder, dessutom väldigt snyggt på sommaren!

Lite kul ändå, flest randiga plagg vinner, eller vad?


Observera! - ett litet urval..

Nerbäddad..

..med morgonrocken på. Jag är helt slut. Tror jag ska kolla på en film.





God natt mina vänner!

Mer motion

Blev ingen aerobics för den var tyvärr inställd. Men jag, Jessica och Tess ("Tessica" som jag så humoristiskt brukar kalla dem) joggade en stor runda i Englischer Garten istället, så lite fick vi röra på fläsket. Fick höra förra veckan att Englischer Garten är världens största stadspark, så det kanske inte är så konstigt att man kommer till platser man aldrig har varit på när man springer.

 Har precis kommit hem och tänkte fortsätta kvällen med att läsa om lite hudsjukdomar. Smaskigt tema!

Sunshine

God morgon!

Efter en natts sömn och en mugg kaffe är jag på banan igen. Nu blir det plugg-marathon och i eftermiddag aerobics med Jessica.

Vackert väder så jag kanske kan sitta ute på balkongen och steka lite senare.. En gullig bild på detta, kanske?


Blåsippor på vägen upp till Neuschwanstein i April
Fotograf: Moi

Hej så länge!

Hemlängtan

Har pratat en lång stund med mamma i telefonen och jag är så glad att jag åker hem på fredag. Det är lite långtråkigt att sitta inne och plugga hela dagarna. Motivationen är inte direkt på topp.



Lite har jag fått gjort idag i alla fall. Tvättat bland annat...

Nej mina vänner, roligare än så här blir det inte idag. Så nu säger jag god natt!

Bort från allt

Gick ner på stan. Ville bort från min lägenhet. Gick och trängdes med alla människor. Blev irriterad på dom som gick för sakta där jag ville komma fram. Gick in i affär efter affär. Det började regna. Sen kom solen igen. När man som minst anade det. Det kändes hoppfullt. Hade planerat att gå på en fotoutställning, men hade ingen lust. Skorna började skava, så jag gick hem igen.

I drömmarnas värld

Jag har märkt att jag ofta drömmer väldigt konstigt då jag har sovmorgon. Tror det beror på att de timmarna man får sova extra inte blir så djupa och kanske kommer man ihåg drömmarna bättre då. I morse vaknade jag svettig för jag hade drömt om flygplansolyckor. I går vaknade jag svettig av en helt annan anledning... Jag hade haft en otroligt erotisk dröm om en (som tur är) död diktator, som man helst inte ska nämna vid namn om man bor i Tyskland. Borde kanske gå till en drömtydare för att se vad det betyder...

Godnattsaga

När lammen tystnar går just nu på TV...läskiga filmer har alltid fascinerat mig. Jag älskar att bli lite rädd. Men det brukar aldrig vara någon som vågar titta med mig. När jag var yngre brukade jag tvinga vår hund Loppan att hålla mig sällskap, det blev inte riktigt lika läskigt då.




Men nu är jag helt ensam...

" I do wish we could chat longer, but I'm having an old friend for dinner"

Det blir inte samma sak på tyska...

Kaffepeeling

Jag har tränat, badat och peelat hela kroppen med kaffepeeling. Så nu är jag mjuk och len som en bebis. Nu tänkte jag ägna resten av aftonen med att plugga lite.





Tips från coachen -
Kaffepeeling:

Kaffesats+olivolja i lagom mängder.

P.S Var gärna i en dusch eller badkar, då det är nära till vatten. Det blir så kladdigt annars. D.S

Lycka till!

Hur länge ska man behöva vänta?

I dag är en sådan dag då jag sitter hemma och inte gör något vettigt alls. Fast det är just det jag behöver göra. Mina tankar går ungefär såhär:
Min orchidé tappade sina blommor för ca 8 månader sedan. Mamma har sagt att det växer ut nya efter ett tag. Men hur länge ska man behöva vänta? Just nu ser den bedrövlig ut..ungefär som jag känner mig idag...vissen.



Ni förstår att jag har det roligt idag va? Kan inte någon rädda mig och min orchidé från vårt elände?

Grillning

I går åkte jag och Jessica ut till Baldham för att grilla hos familjen Musser, det vill säga Camilla, Basti och lilla Emmie. Vi åt jättegott, och jättemycket. Sen tittade vi på Söndagsparty med Filip och Fredrik. Det var en supermysig kväll och det var så kul att se hur stor Emmie hade blivit.

Hon är en riktig sötnos.

RSS 2.0