Promenad

Sovmorgon idag, men bara till klockan nio. Har vart ute och promenerat, lite svalare idag och lite disigt ute, riktigt härlig, frisk luft. Nu skulle jag egentligen städa upp lite här. Får besök ikväll av Johanna. Hon är på besök i München denna veckan.

Ska snart till skolan, fick ett sms igår av tjejen som jag alltid är i par med på lektionerna. Hon hade fått problem med ryggen och är tydligen sjukskriven några dagar. Så nu har jag ingen partner, vilket är mindre bra eftersom vi ska gå igenom resten av ansiktsmassagen denna veckan...Scheisse


Hemlängtan

Känns som om luften har gått ur mig lite.. och nu längtar jag faktiskt hem till min familj. Sista tiden har bara varit upp och ner, uppochner igen, bergochdalbana och drama, drama, drama. Nånstans tar det liksom stopp. Skönt att det snart är höstlov säger jag. Redan nästa vecka har jag mamma och pappas besök att se fram emot, och en glad nyhet är jag är ledig nästa fredag 31/10 så jag kan spendera alla dagarna med päronen :-)

Ikväll ska jag hem till Camilla på middag, hoppas jag hinner träffa hennes söta, lilla dotter innan det är läggdags för henne bara.

Hej så länge!



Men helt ärligt, vad vore livet utan lite drama då och då? Jäkligt tråkigt gissar jag.

Fantasy-sminkning och Bio-Peeling

Back from school! Idag fortsatte vi med ansiktsbehandling, vi använde oss av en så kallad bio-peeling (kom på att man inte säger så på svenska, men Bio betyder Biologiskt) alltså det var en massa gjord på krossade linfrön, vatten, olivolja och Heilerde (vad heter det på svenska?). Det var i alla fall mycket angenämt att ha i ansiktet, lite som frukost, typ..

Vi gick med strålande, ren hy till sminkundervisningen där det var dags för fantasy-sminkning lagom till Halloween. Vi fick mest fåna oss idag, men nästa vecka ska vi veta vad vi vill sminka för något, då blir det övning, liksom höstlovet. Men måndagen efter lovet ska vi ha en lite tävling i klassen. Alltså måste jag öva på alla hemma i Sverige..hihi.

Idag ska jag nog plugga lite och ut i det vackra vädret, här är så varmt att man kan gå i T-shirt.

Ciao!



Totalt meningslös söndag

Har bara legat i sängen hela dagen.. Hade jättekul igår men det blev sent, var inte hemma förrens kl halv sex i morse. Sov till halv elva och var allt annat än utvilad när jag vaknade, somnade om vid halv tre och vaknade för en timma sen ca. Lycka till med att kunna sova inatt!

Vi var på 089 och dansade till jättebra musik, men det var trångt som tusan. Nu ska jag nog poppa lite mer popcorn och titta på TV. I morgon har vi sminkundervisning igen. Kul!

Ciao


Miss Rock Chick of the Century

Jag är på väg till Tess. Iklädd slampig röd kjol och fuck me-pumps. Blir nog kul!

Over and out..




Bad Girl Cocktail...

By the way: Is there life on Mars?

It's a God awful small affair
To the girl with the mousey hair
But her mummy is yelling, "No!"
And her daddy has told her to go
But her friend is no where to be seen
Now she walks through her sunken dream
To the seats with the clearest view
And she's hooked to the silver screen
But the film is a sadd'ning bore
For she's lived it ten times or more
She could spit in the eyes of fools
As they ask her to focus on

Sailors
Fighting in the dance hall
Oh man!
Look at those cavemen go
It's the freakiest show
Take a look at the lawman
Beating up the wrong guy
Oh man!
Wonder if he'll ever know
He's in the best selling show
Is there life on Mars?

It's on America's tortured brow
That Mickey Mouse has grown up a cow
Now the workers have struck a vein
'Cause Lennon's on sale again
See the mice in their million hordes
From Ibiza to the Norfolk Broads
Rule Britannia is out of bounds
To my mother, my dog, and clowns
But the film is a sadd'ning bore
'Cause I wrote it ten times or more
It's about to be writ again
As I ask you to focus on

Sailors
Fighting in the dance hall
Oh man!
Look at those cavemen go
It's the freakiest show
Take a look at the lawman
Beating up the wrong guy
Oh man!
Wonder if he'll ever know
He's in the best selling show
Is there life on Mars?

Härlig lördag

God morgon säger jag till bloggen fast klockan är kvart i ett. Sov läääääänge  i morse, tor jag behövde ta igen lite missad sömn. Så nu känner jag mig utvilad och pigg, så pigg att jag tänkte ta itu med att städa min lägenhet som numera ser ut som en soptipp storlek mindre. Vi får väl se hur det går, kan avslöja att jag fortfarande har morgonrock och håret på ända.
Vid kl 18 kommer Jessica hit sen ska vi dra hem till Tess för lite middag och för-fest. Sen ska vi dra till en club som heter 089. Dansa hela natten! Måste gå igenom garderoben för att se vad som skulle kunna passa. Något festligt blir det absolut!  Tänker mig lite bondbrud á Britt Ekland, vi får väl se hur det går..



Bis später!

Manikyr

Skönt att det äntligen är fredag och skönt att äntligen få lite sovmorgon! Idag började vi med manikyr, det var kul men lite knepigt att måla naglarna på någon annan så det ser snyggt ut, men med lite träning ska jag nog få till det. Träning ja, vi har fått i läxa att utföra hela manikyren inklusive handmassage 10 ggr, men vi har två veckor på oss.



Gårdagen var trevlig, mötte upp Tess på Coffee Fellows strax efter 18, vi tog en kaffe och snackade ett tag innan vi tog tramen (spårvagnen) till Jessica, som hade lagat linssoppa dagen till ära (till min förtjusning, till Tess förtvivlan). Sen blev det massage för hela slanten. Tess som också går samma utbildning som jag, men på en annan skola, övade också massage. Blev lite senare än tänkt så jag kännde mig allt annat än utvilad i morse när alarmet gick kl 6.30.. Får väl ta igen det i morgon.

Idag är vädret bättre så jag ska nog försöka ut och röra lite på fläsket snart, sen blir det till att plugga. Vad helgen har att erbjuda vet jag inte till 100 %, jag låter mig helt enkelt överraskas!

Ciao

Rix FM och chokladpudding

Hemma igen från skolan, huvudet tungt efter flera timmars lärande av dermatologi och anatomi. Vi traglar och traglar men det känns som bara 10 % verkligen fastnar i huvudet och helt ärligt, så spännande är det inte med celldelning...Men det är nödvändigt så det är bara att bita ihop.

Det blev lite senare igår än jag hade tänkt mig hos Tess, vi satt och snackade och glömde av tiden, sånt som kan hända! Ikväll ska jag och Tess till Jessica för mer massageövning och tjejsnack :-)

Nu är även biljett hem över Höstlovet bokad, tack pappa och mamma! Kommer på måndagkvällen den 3:e och åker hem  till München den 9:e igen. Ska bli så skönt att komma hem och träffa alla igen och få se hur mycket Enzo har vuxit.

Sitter och lyssnar på Rix FM på internet, har aldrig tänkt på att man kan göra det innan, är lite efter ibland. Har hittat en sjukt god dietchokladpudding på mitt Penny på gården, tror jag är beroende...



Nu ska jag hoppa in i duschen..förresten ösregnar det idag..trist

Ciao ciao 

Hemma igen

Har precis kommit hem och slängt i mig lite mat. Skolan idag var mycket angenäm kan man säga. Vi hade ju vikarie och hon var tvungen att gå tidigare så vi slutade redan kl 17 normalt går vi till 18.30. Vi fortsatte med ansiktsmassage och jag fick börja vara kund. Det var bara det att vi hann aldrig byta så jag fick vara kund hela lektionen = 3 timmar massage, fantastiskt!


Nu ska jag bara sminka till mig och dra hem till Tess för lite tjejsnack och massageövning, Jessica kommer också. Vad underbart det är med goda vänner! 

Det är kärlek det!

Segt..

..var det att komma igång idag, trots kaffe. Hade tänkt fixa massa innan skolan men fastnade i cyberrymden istället. Nu måste jag stryka mina vita byxor som jag har i skolan de dagar vi har praktisk undervisning: måndag, onsdag, fredag. Liksom packa ner allt jag behöver idag i min megastora Kosmetikschule Schöner-bag. Underlag för stolen, handdukar, små skålar, bomullspads, kleenex, och mina gräsligt fula vita inneskor som är ungefär en blandning av Birkenstock och Foppa-tofflan. Tur att bara de i skolan ser mig...gah

Skulle behöva få i mig något innan jag ger mig iväg, men det känns lite motigt att äta för tillfället...

Kollade på flygbiljetter hem igår, har lov från den 1:a november, men då är mamma och pappa här :-) Men skulle vilja åka hem den 2:a och komma tillbaka hit den 9:e..
Sen behöver jag boka hemresan över julen också, tänkte mig den 20:e december till den 4:januari... ska snacka med pappa och mamma!

Hej så länge


De är nästan så här fula...

God morgon

I dag är min enda sovmorgon på hela veckan, gissa vem som ringer klockan 8 och väcker mig? Allra käraste syster Emilia och sötaste systersonen i världen, Enzo. Hade det inte varit för att Enzo sjöng Lilla Snigel för mig hade jag kanske blivit lite putt. Men det var mest bara sött! Underbart att ha fina systrar som man alltid kan prata med när allt känns lite jobbigt, tack! Ligger fortfarande kvar i sängen, är otroligt kaffesugen och för ovanlighetens skull lite sugen på frukost. Ska se om jag kan göra något åt det. Idag börjar jag kl. 13.45 och har praktisk undervisning. Vi ska ha vikarie idag för vår lärarinna Frau Svorc ska på begravning. Vi ska i alla fall fortsätta med ansiktsmassage.

Kaffe var det ja...

¨¨

Bloggstart!

Skulle bara meddela alla intresserade att jag nu är tillbaka i bloggdjungeln!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0