Rastlös

Idag började vi med ryggmassage i skolan. Det var naturligtvis jätteskönt att bli masserad men jäklar vad ansträngande det är att själv massera. Måste verkligen börja träna om jag ska orka med att utföra X antal helkroppsmassager varje dag i framtiden.

Nu har jag städat min lägenhet, det går faktiskt ganska fort.. men den är snart stökig igen, tro mig! Ligger rastlös i min säng och tittar på tråkiga TV-program, förstår inte vad det är med det här landet och matlagningsprogram.. om jag ser en till överviktig kock med korvfingrar och snurrad mustach så spyr jag!

Ikväll kommer Jessica hit för lite middag, gott vin och mys. Utgång senare är inte helt uteslutet..



Skulle också vilja bada i ett cocktailglas som Dita, läckert!

Hinner inte med

Nästan hela skolveckan har gått, tiden flyger fram nu. Idag har jag hållit mitt första referat på tyska, över reflexzoner på fötterna. Det gick helt ok. Skönt att ha det gjort. I morgon ska vi börja med ryggmassage, det ska bli otroligt intressant. I går hade vi familjedag i skolan. I brist på familjemedlemar tog jag med mig min väninna Tess. Hon fick en ansiktsbehandling och sen gick vi till Marienplatz och drack Glühwein. De har en så otroligt fin julmarknad i München.





Tydligen ska den i Nürnberg vara mycket sevärd, så vi tänkte dra dit nästa söndag.

Nu ska jag ta tag i ett mycket stort projekt: Städa min lägenhet!

Ciao
RSS 2.0