Hemma

Jag är hemma i Sverige över julhelgen och det är helt underbart!

Årets första klapp

I tisdags hade vi julklappsutdelning på jobbet. Alla fick köpa en julklapp för 10 euro och sen lottade vi om vem som skulle ge till vem. Lite kul tycker jag!

Jag fick bodylotion och duschtvål från Luisa.



Julmiddag med jobbet

Jag trodde knappt att jag skulle överleva den här dagen...

Vi hade julmiddag igår med jobbet, alla tjejerna från båda salongerna var med, och vi gick till en grekisk restaurant som heter Kytaro (julbord finns inte i Tyskland). Eftersom chefen/innehavaren var med som katt bland hermelinerna (eller som ensam man bland ett gäng unga, snygga tjejer) var stämningen till en början ganska tryckt. Jag menar vad ska man prata om förutom jobbet? Vilket man inte alls vill prata om när man för en gångs  skull inte jobbar. Och det är inte direkt så att man vill ställa personliga frågor heller, jag vet allt jag vill veta om honom, vilket är nästan ingenting och dessutom har jag sett hans fru naken (hon är kund hos oss). Det kan förklara antalet prosseccoflaskor som beställdes in och även ouzon som följde.

Men när stämningen börjde komma igång och chefen lämnade oss tjejer ensamma efter en utsökt middag, hade vi superkul. Vi upptäckte att en kille som serverade är kund hos oss (ryggvaxning) och det tyckte alla var jätteroligt (inte han antagligen efter att ha blivit outad sådär inför sina kollegor) vilket ledde till ännu mer ouzo, Baileys och (herregud) prossecco/aperol. En svängom med den glada restaurantchefen blev det innan vi trillade ut i den kalla natten och på något vis tog oss hem.


Jag och Isabela


Nästan hela gänget


Yasmin och Mai

Bad Tölz

God morgon, snart på väg till jobbet.

Igår efter att ha vinkat av Tessilein på tåget så åkte jag, Angelica, Sebastian och Klaus (Klettermaus) till Bad Tölz för att gå på julmarknad. Det var väldigt mysigt även om det blåste kallt. Och jag fick återse trakterna där jag bodde förut under au-pairtiden och bergen var täckta av snö.

I morgon är jag ledig så då tänkte jag handla lite julklappar.

Andra advent




Nu brinner det två ljus hos mig. Jag förbereder mig på att vinka av en underbar vän som har bestämt sig för att lämna München...

Julradio

Jag har lite 1:a decembermys såhär innan jobbet med tända ljus och julmusik från julradio.se, superbra om man vill lyssna på blandad julmusik. Mycket svenska artister också, det tycker jag är kul.


Min hemmagjorda adventsljusstake..

Gårdagens shopping

Jag tog mig en liten sväng på stan igår och hittade lite julklappar till mina fina systrar och till Enzo. Men jag hittade också något fint till mig själv.



En puderrosa tröja från H&M med söta volanger på axlarna. Tyvärr sticks den lite när man har den på.



Söta detaljer, det gillar jag.

New Moon

I går var jag, Tess och Angelica på New Moon. Jag tyckte Twilight var jättebra, men New Moon var lite rörig. Antagligen för att jag inte har läst böckerna, vilket jag känner att jag absolut måste göra nu. Filmen var ändå väldigt bra och jag kände mig lite som en tonåring som ville börja skrika så fort man fick se bara överkroppar..men jag behärskade mig.

RSS 2.0