Update

Hej på er!

Oj, jag har visst haft ett ganska långt blogg-uppehåll nu. Men jag har haft lite fullt upp. Hoppas allt är bra med er! I München har vädret tyvärr svängt om ordentligt och det har blivit kallt och regnar.

I lördags var vi ett stort gäng ute på en grekisk restaurang som heter Paros, åt gott, drack en del och dansade på borden. Efter det blev det Edmoses. Jag låg i sängen hela söndagen och slökollade lite på fotbolls VM då Tyskland vann mot Australien. Nu när inte Sverige är med i VM får jag ju hålla lite på Tyskland. Annars har jag mest jobbat, fast i går var jag ledig och träffade Angelica på kvällen för lite After Work. Vi gick till ett nytt ställe som heter Heart och var riktigt bra. Efter det var vi hungriga så vi delade en pizza på Hugo´s. Nu ska jag snart dra iväg till jobbet igen, har en lång dag framför mig.

Ha det så bra!

Nya träningskläder

Solen skiner och jag är ledig. Det kan inte bli bättre än så! Jag var nere en sväng på stan innan och köpte lite nya träningskläder - jag är helt övertygad om att min mya leopardmönstrade sport-BH kommer att öka träningsmotivationen med 100%






Finns att köpa H&M för ca en och en halv hundralapp

Morgonstund






Finns det något finare än rosor?


Morgonträningen är avklarad och jag har precis sörplat i mig en protein shake...det ni! Ska bara hoppa in i duschen och sen till jobbet.

Ha en finfin måndag!

Sitter på balkongen


Härligt med luftig långklänning


Snyggt lack från Alessandro - man måste ju våga prova något nytt ibland



Sitter på balkongen, äter ananas och lyssnar på Oasis. Livet är superhärligt! Ska bara jobba lite på brännan.

Överraskningsvisit

Här kommer några bilder från mitt lilla besök i Sverige. Jag fick se mina systrar bli riktigt överraskade, det var riktigt kul.
































Besök hos farmor och farfar och mormor och morfar, som alla blev överraskade. Vi spanade in kyrkan som mamma och pappa gifte sig i för 30 år sen på vägen hem. Jag har varit hos frisören, umgåts med mina systrar, plockat lite blommor och lekt med Enzo.. m.m

På väg igen

Nu är väskan snart packad och jag lämnar Sverige för München igen. Här är vädret toppen just nu, soligt och varmt. Ska försöka ta med lite solsken till München. Ses där!
RSS 2.0