Helg

Jobbade igår och idag har jag kollat på Billy Elliot, gråtit en skvätt och målat klart en tavla. Hoppas ni alla har en trevlig helg.

The Women

God morgon!

Här sitter jag med kaffemuggen i högsta hugg. Något trött för jag bestämde mig sent i går kväll för att kolla på en film. Det fick bli The Women. En riktigt gullig tjejfilm faktiskt. Klicka här för att läsa om handlingen. En kul grej som jag kom på efter att ha sett nästan hela filmen är att det inte är några män med i den, inte en enda!

 
Bildkälla

Sushi

Jag är precis på väg ut för att äta sushi...



...jag känner för randigt

Ha en bra kväll!

Ny Dirndl

I dag slog jag äntligen till på en ny Dirndl. Det fick bli en ljusblå och jag köpte två olika förkläden till så att jag kan byta lite. De senaste åren jag har varit på Oktoberfest har jag övervägt att stoppa strumpor i BH:n för att jag inte har varit nöjd med klyftan..men efter att ha provat min nya älskling så inser jag att det inte är mina behag det är fel på utan min förra Dirndl. När jag såg mig i spegeln i dag tänkte jag bara: Hej tuttar! ungefär. Helt perfekt och den är verkligen jättefin.

Ni ska få en liten sneak peek:



 

Shop til you drop

Hej på er! Här har ni en utvilad (på gränsen till rastlös) fröken som har varit ledig i tre dagar. Det var välbehövligt ska ni veta. Vad jag har gjort? Shoppat alldeles för mycket..

Ett urval:









Chinos med brunt bälte och mörkblå kofta med snygga detaljer - Zara. Vit body/blus - Clockhouse och stort halsband från H&M 

På väg hem till mig

Har beställt lite saker från H&M som är på väg till mig nu. Bland annat den här ponchon.



Bild : hm.com

Knappt påklädd

Hej på er, är allt bra?

Hoppas ni hade en trevlig helg. För mig blev det bara en liten filmkväll i lördags och i går träffade jag Angelica för en liten date på Café Schwabing. Vi hade inte setts på en evighet!

Annars hänger jag faktiskt mest runt här hemma iklädd nattlinne och kimono (lite kyligt för tillfället) när jag inte jobbar förstås..





Men jag ser fram emot helgen som enligt prognosen bjuder på strålande sol och 28 grader och gissa vem som är ledig? Jag!

Söta skålar









Spana in vilka söta skålar jag köpte på Indiska när jag var hemma. Perfekta godisskålar!

Dagens

I dag regnar det och är kallt så det här blev mitt val:






Tror det mesta kommer från H&M faktiskt (inklusive skorna)

Ska bara dra på mig skinnjackan sen är jag fit for fight!

Hot, hot, hot

Som vanligt hittade jag ett alldeles förträffligt modereportage i Grazia, där fantastiska klänningar stylas med blusar och spetsbodys. Enjoy!
















Grazia Nr.32 2010

Xoxo

Var nere en sväng på stan idag. Ville egentligen köpa en ny Dirndl och var och provade ett par stycken. Men jag är så fruktansvärt kräsen så det blev inget köp idag...

Men första säsongen av Gossip Girl fick följa med hem. Tjoho!

Kilklack + leopard

Nu tänkte jag strutta ner till affären och köpa mjölk i mina snygga leopardskor.

För att citera Päivi: "jag äääälskar leoparrrrd"








Skorna finns att köpa på H&M (i alla fall här i Tyskland)

Vintage Mint



Nu har jag äntligen testat mitt nya lack. Tycker det är superfint! I dag vaknade jag av att solen sken så jag hoppas att det blir sandalväder den här veckan.

Inte utan choklad

Ja just det, vad passar bäst till en bra bok? Choklad såklart!






Min fina blåa glasskål/kruka från Lagerhaus

Mitt söndagsnöje

Jag köpte ett helt gäng med pocketböcker när jag var hemma och de plöjer jag mig nu igenom. Vad ska man annars göra när regnet öser ner?

Den här är mitt sällskap idag:



Hypnotisören av Lars Kepler

Nu när jag har börjat kan jag inte lägga den ifrån mig, den är spännande hela tiden.

Tillbakablick

Jag har sagt hej då till päronen, det regnar ute och jag tänker tillbaka på Sverigesemestern från förra veckan. Sol och bad med Enzo..











Kunglig utflykt

Vi hade en supermysig dag på slott Linderhof i närheten av Oberammergau. Det är ett av de slotten som kung Ludwig II av Bayern lät bygga och som han också bodde på ett tag.

Här kommer en bildkavalkad från dagen: Enjoy!





























Chanel

Om ni som jag har letat efter Chanels hypade lack 407 Jade utan lycka så kan ni spana in det här lacket från IsaDora. Inte helt olikt eller hur?


IsaDora


Chanel (Bildkälla)

Så nu ska jag snart iväg på utflykt med päronen. Lacka naglarna får jag göra sen.

Vi hörs!

Tidningar

Jag är tillbaka i München och har redan börjat jobba igen. Men mamma och pappa är här på besök några dagar så det är roligt. Morgonen har jag spenderat med några svenska tidningar. I like!

RSS 2.0