Zzzemester

 I går hade vi Enzo och Emilia på besök.


Enzo kollade på barnen i Bullerbyn och var helnöjd när han fick dippa lite grönsakstavar.


Emilia och jag hyrde en film som vi satte på när Enzo hade somnat - Twilight. Nu kan jag faktiskt förstå hysterin, för den var verkligen superbra.

Blåbär

Hela skogen är full av blåbär. Jag och mamma var ute och plockade igår.


Har man tålamod kan man plocka hur mycket som helst..men det tar ju så lång tid..


Mammas blåbärspaj

I går hade vi huset fullt, det var så roligt att träffa alla igen. Vi åt mammas blåbärspaj till eftermiddagsfika och grillade sen på kvällen.

Hemma

God morgon!

Nu är jag äntligen hemma i Sverige igen efter nästan två dagar i en bil.





Jag har klämt i mig lite frukost och gissar att mina systrar snart kommer hit.



I går vaknade jag upp med svidande och öm hals, så jag var tvungen att införskaffa lite "medicin".

Chiemsee

Vi har just kommet hem från en supertrevlig utflykt till Chiemsee som är en stor sjö med två kända öar - Herreninsel och Fraueninsel. Jag tycker att det är så skönt att komma bort från stan ibland. Vädret har varit toppen hela dagen. Vi åkte små fina vägar söder ut och stannade till på ett litet Gaststätte ut efter vägen för en bit mat.



Sen åkte vi ner till Chiemsee och tog båten över till Herreninsel. Där finns ett stort slott som kung Ludwig II byggde för att efterlikna Versailles.


Slottet hann aldrig bli helt färdigt






Fin utsikt över sjön




Sen tog vi båten tillbaka till fastlandet


Nu ska jag packa. I morgon ska jag hämta diplom och betyg på skolan, sen styr vi kosan mot Sverige.

Uppvärmning med Roxette

God morgon på er! Här ligger jag i sängen och dricker kaffe. Väntar bara på att mamma och pappa ska ringa och säga att de är på väg hem till mig, för vi ska på utflykt idag. I går kväll var jag hos Jessica som hade lagat mat. Vi hade supermysigt och tankade på med mat, vin och Roxette. Så vi blev så sugna på att gå ut och dansa, vi hamnade på 089 bar. Kul och bra musik som alltid.


Lite posering..


Jessica körde en helt ny stil


Tror att det är jag..


Lilla läckerbiten

Middag med päronen

Hej på er!

Ligger i sängen och vilar mig. Är helt slut efter att ha promenerat runt i München med mamma och pappa. I går kväll ösregnade det, men vi gick till en restaurant på min gata istället för att dra iväg så långt.







I kväll ska jag träffa Jessica.

Ingvar

Döm om min förvåning när pappa (mer eller mindre) föreslog att vi skulle åka till IKEA idag. Han tyckte att jag behövde mer förvaring. (Förstår inte vad han syftar på) Så vi åkte dit.



Vi hittade lite förvaring till mitt badrum - en liten rullvagn i rostfritt stål som ser ut som något man lägger instrumenten på på ett sjukhus..den får i alla fall precis plats i mitt badrum.

För övrigt köpte jag superfina vinglas och tallrikar...




...och lite svenskt godis, förstås.

Nu har mamma och pappa åkt till sitt hotell och vi ska snart träffas för lite käk.

Besök

Nu har mamma och pappa kommit!

Abschiedsfrühstück

Vi samlade ihop klassen för en lite avskedsfrukost på Viktualienmarkt idag på morgonen. Det är så underbart väder och vi satt i skuggan av kastanjeträden. Det känns lite vemodigt att det är slut nu, det här året har gått så fort och jag kommer nog sakna nästan alla.


Leni, ich und Tina. Mädels, ich werde euch vermissen..

Seehaus

I går var som sagt underbart väder så vi satte oss vid Seehaus i Englischer Garten och tog en öl.
Biergarten skulle kunna vara en av de bästa uppfinningarna, faktiskt!


Cam och Jessica


Cecilia och Michi


Jag

Höstjacka redan införskaffad

Ett fynd jag gjorde igår på Zara var den här fina jackan som jag tänkte kunde få bli min höstjacka.







Fina detaljer som dragkedja och axelvaddar.

Men den är för varm för att användas en dag som denna. Ska bara sminka mig sen drar jag till en Biergarten med tjejerna och svalkar mig med en kall öl eller två.

Hej på er!

Coco Rocha

I går fick jag H&M:s katalog för Höst/Vinter -09 med galet snygga Coco Rocha på framsidan. Hon har även en blogg som är värd att spana in.



Ledig dag med rosé på balkongen

Tjing tjing!

Vilken härlig dag det har varit. Jag sov länge tills jag vaknade av en gräsklippare. Sen ägnade jag förmiddagen till att tvätta. Sen blev det en tur på stan där jag gjorde ett par trevliga rea-fynd på Zara. Efter det solade jag på balkongen innan jag fick sällskap av Jessica. Vi åt en sallad och satte oss på balkongen och delade en flaska rosé.



Nu har Jessica gått hem och jag sitter kvar på balkongen. Det är fortfarande varmt.

Bokstund

Var i skolan några timmar på förmiddagen, det känns ganska meningslöst nu eftersom vi inte har något att göra. I morgon är jag ledig och på onsdag firar skolan 80-års jubileum. På torsdag ska vi ha avskedsfrukost med klassen, fredag är ledigt och på måndag ska vi hämta betyg och diplom.

Jag tänkte bara ägna eftermiddagen åt att läsa i min bok - Blonde av Joyce Carol Oates.




Ja, det är något randigt man kan skymta i bakgrunden..ovanligt eller?

Sushi

Jag har just kommit hem från en supermysig sushi-date + promenad med Jessica.


Vi möttes upp vid Fischbrunnen

Köpte lite sushi


Vi satte oss vid Gärtnerplatz






Sen tog vi en promenad i Glockenbach - som är känt för att vara ett gayvänligt område, vilket syns på skyltningen

Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?



Jag har tillbringat eftermiddagen med att måla och sitta ute på balkongen och läsa i solsken och starka vindar.





Ska ner på stan snart.

Väntar på solen

Hej på er!

Vad jag kan minnas hade vi blivit lovade solsken idag. Just nu sitter jag och väntar på att solen ska ta sig igenom molntäcket så jag kan ta på mig bikinin. Jag har sovit som en prinsessa i natt. I går var Jessica, Angelica och jag hemma hos Angelicas pojkvän Sebastian på ett glas vin och en underbar middag. Sebastian visade sig vara en riktig mästerkock, och lagade fantastiskt gott lamm. Tyvärr fick kvällen en något chockartad vändning när Sebastians vänner, som borde ha stamkort hos AA vid det här laget, trillade in några timmar försent. Jess, Angie och jag konstaterade lättat att vi var glada över att inte ha den typen av vänner. Nej, tacka vet jag mina tjejer! Men middagen var trots det lyckad tack vare Sebastians talanger i köket.

Nej, nu ser jag en liten solstråle som gör ett försök.

Ciao, ciao

Nej, jag tror jag stannar i sängen idag

Och så regnar det igen.. Har ingen lust att gå upp.



I går var jag med Jessica och Netti i en Biergarten, det var jättefint väder, soligt och varmt. Men sen kom regnet så det blev en tidig kväll. Sen kunde jag bara inte somna för jag kände mig så aggressiv. Jag var så trött men kunde bara inte somna, jag funderade helt ärligt på att slå mig själv med en stekpanna i huvudet. Konstigt hur det kan vara ibland.

Saknar svensk sommar

Sitter och planerar nästa Sverige-resa. Kommer antagligen tillbringa de två första augustiveckorna i Svea. Jag längtar verkligen. Jag saknar svensk sommar, antagligen för att sommaren har varit så dålig här.






Södra Rås (den som gissar att det stället hör i hop med mitt efternamn gissade rätt)


Mest av allt saknar jag den här skrutten- Världens sötaste systerson Enzo 

Tar det lugnt

Jag är hemma idag också för jag måste iväg på en grej i eftermiddag så jag vill vara någorlunda pigg tills dess. Börjar känna mig otroligt rastlös nu. Men jag sitter duktigt stilla här hemma och läser lite tidningar. Ska nog måla naglarna innan jag ska iväg, de ser inte snygga ut för tillfället..






Japp, blekaste benen i stan tillhör mig

Green day

Nu ska här skapas

Jag beslöt mig för att det var alldeles för tråkigt att ligga inne i sängen så jag linkade iväg till en affär i närheten och köpte två dukar så nu kan jag måla igen.


Skönt att sitta ute på balkongen och måla


Den här målade jag i söndags i lugn och ro medans jag lyssnade på Simon and Garfunkel -mycket bra för kreativiteten

Att bada i en sko

God morgon!

Har just kommit upp från badet och känner mig äntligen som människa igen. Smärtorna är nästan borta idag, det gör bara ont när jag trycker på magen (alltså låter jag bli med det) och när jag äter. Får äta små portioner för allt som kommer ner i magen klämmer på det onda. Jag är hemma idag också så jag missar tyvärr en tripp till Augsburg med klassen för en utställning om kroppen. Det är synd men jag kände verkligen inte för att gå dubbelvikt som en gammal pensionär och alla hade fått vänta på mig. Förhoppningsvis är jag på banan igen imorgon.


På tal om badkar, hur coolt hade det inte varit att ha ett badkar som såg ut som en sko? Den kommer från Sicis och är klädd i mosaik.

www.sicis.com

Horisontalläge med Haribo

Har tillbringat dagen liggandes/sittandes på min balkong med de här godbitarna och en bok.



Color-rado från Haribo - det enda godis man kan äta i Tyskland om ni frågar mig



Något som piggar upp

Ett litet svart paket damp ner på min hallmatta i morse. Jag hade helt glömt att jag hade beställt ett litet provpaket från John Frieda Sheer Blonde. Jag fick ett litet shampoo och ett balsam som ska göra blont hår blondare, precis som solen bleker det. Kul att testa tycker jag, eftersom mitt hår normalt blir ljusare på sommaren, men den här sommaren har solen mest lyst med sin frånvaro, tyvärr. Produkterna innehåller bland annat kamomill och citrusextrakt.

Nu ska här shamponeras mina vänner!


Jodå jag lever..nätt och jämnt

God morgon på er!
Jag somnade gott igår, var helt utpumpad av all dramatik. Ni undrar säkert vad som hände...

Det hade kunnat vara en helt vanlig dag igår, en riktigt trevlig dag faktiskt då jag hade fått reda på mina betyg och att jag ligger på ett snitt på 1,9 (4,4 är precis godkänt så det är ju bra). Men när jag kom hem efter att ha handlat lite mat på Penny fick jag plötslig kramp i magen. Jobbigt tänkte jag, kanske har jag fått maginfluensa? Men eftersom jag inte mådde illa och eftersom magsmärtorna stegrades till näst intill olidligt förstod jag att det var något annat. Kallsvettig ringde jag till Jessica och frågade vad som krävs för att man ska kunna ringa efter en ambulans. Stackars Jessica undrade väl vad det var för galning hon hade fått på tråden. Hon slängde sig i alla fall på spårvagnen för att ta sig hem till mig, men jag hann inte vänta. Ni vet den där känslan när man bara vet att det är något allvarligare, att det inte bara är lite ont i magen?

Det slutade i alla fall med att jag ringde en ambulans som hämtade mig (ambulanskillen var jättetrevlig och skämtade hela tiden och tyckte förstås att det var toppen att jag kom från Sverige eftersom han var stort fan av Astrid Lindgren och alltid hade velat åka till Småland) och tog mig till akuten. Efter dropp, blodprov, ultraljudsundersökning, jag som svimmar i Jessicas famn, en sjuksköterska som också var fan av Sverige och kunde säga "tack" , "hej då" och "glasögon", lite mer dropp och undersökningar kunde man konstatera att en cysta på min högra äggstock hade spruckit och det orsakade dessa smärtorna. Det är tydligen väldigt vanligt och inte så farligt om jag förstod det hela rätt (hoppas jag förstod det hela rätt) Fick erbjudande om att stanna ett par nätter på sjukhuset men tackade vänligt men bestämt nej (sjukhusskräck ni vet!) Så nu ligger jag istället hemma i sängen och kurerar mig, har fortfarande så ont att jag går dubbelvikt så fort jag måste ta mig ur sängen. Men jodå jag lever...nätt och jämnt


Jessica dokumenterade med mobilkameran..

Drama

Ska snart sluta ögonen och somna ifrån den här något dramatiska dagen som innehöll otrevliga saker som ambulanser, sjukhus, dropp och undersökningar, men som även fick mig att inse vikten av att ha underbara vänner hos sig.  Älskade Jessica du är fantastisk! 

Kvällen

Jag är proppmätt. Har precis kommit hem efter en supermysig och rolig kväll med Jessica, Tess och Angelica. Vi var på en indisk restaurant och åt jättegott. Otroligt nog lyckades vi trycka ner en glass efter det. Det märktes att det var söndag kväll och alla var lite trötta och slitna efter helgen. Humorn var nämligen lägre än vanligt, haha.

Söndag

God morgon.

Ligger fortfarande i sängen och dricker kaffe och lyssnar på Lars Winnerbäck. I går var vi ett trevligt och glatt gäng hemma hos Cecilia. Kameran var med, men det blev inga bra bilder och alla var kameraskygga (förutom jag, som vanligt), jag fick inte ens en bild på värdinnan...


Fulbild ute på balkongen...

Tack Cecilia för en trevlig kväll!


Har köpt en ny duk så jag tänkte måla lite idag. Tjing på er!

Early bird

God morgon!

Jag vaknade av att en fågel utanför mitt fönster hade något väldigt viktigt att meddela hela världen - klockan 8.00 en lördagmorgon. Man tackar! Det var den sovmorgonen det..

Se ut som det komer bli fint väder idag. Jag vill äntligen få lite färg på mig. Kan inte minnas att jag har varit med om en så dålig tysk sommar som i år. Det brukar ju vara Sverige som får stå ut med regn annars.
I går träffade jag några danskar på Riva bar, det var trevligt  som vanligt. Det blev en tidig kväll, vilket är bra för det blir det nog inte ikväll. Vi ska hem till Cecilia på lite festligheter.

Nu skriker min mage att den vill ha frukost och kaffe.

Tjing på er.

Hur fantastiskt är det här?



Är Lady Gaga det coolaste som har gått i ett par skor? Svar: Ja
Skulle jag vilja byta plats med henne i den här videon? Svar: Ja

Överdos av orange

God eftermiddag!

Jag har nyss kommit hem.Jag fick GÅ hem från skolan idag. Det är inte så långt egentligen så det är ingen katastrof. Men med stora väskor att släpa på tog det sin tid. Så lång tid att jag får skjuta på en grej jag skulle gjort i eftermiddag till nästa vecka.. Anledningen till detta: S-Bahn-spåren var blockerade så tågtrafiken stod stilla. Irriterande!

Nåväl, vi hade som sagt var prov idag. Temat: gul/orange. Som jag hade misstänkt var jag den som hade dekorerat minst. Men det struntar jag i, jag fick bra betyg ändå, haha. Jag antar att smaken är som baken, men jag tycker verkligen inte om orange så mycket...
Min behandling var manikyr med kokos/apelsin-handpeeling och nagelbad med kokos och grapefruitolja. Sedan en fransk manikyr.


Den gula ananasen i plast kunde delas i två delar så den använde jag till nagelbad..



Så här hade jag dekorerat - minst av alla.. Ulrikas tema: våga vägra orange



Så här hade resten dekorerat:


Någon hade tagit med hela trädgården..


Elke..




Kreativt..


Snischana hade bland annat dekorerat med gula stearinljus formade som påskägg (!) och en liten gul vattenkanna i metall..

Helt slut

Hej på er!

Här har ni en trött Ulrika som har hållt igång hela dagen, med en begynnande migrän elakt dunkande under pannbenet. Men jag lever! Mötet jag hade i eftermiddag gick bra. Vet ännu vad som kommer bli av det, det får vi se. Efter mötet åkte jag ner på stan för att inhandla rekvisita till min behandling i morgon. Jag skippade orange och körde på gult istället..det känns mer jag...fast ändå inte, men ni fattar! Kommer göra manikyr imorgon, och göra handpeelingen själv av kokosflingor och olja med apelsindoft. Jag kommer bara dekorera med lite gula handdukar, lite stenar och några gula tygblommor. Dessutom köpte jag en jätteful eller också jätteknasig (beroende på hur man ser det) gul annanas i plast (!)  Ska försöka ta med kameran i morgon och ta lite kort, så får ni se själva!


You talking to me?

Lättad

Hemma kort från skolan. Vi har gjort absolut ingenting idag förutom att vi fick tillbaka de skriftliga proven i anatomi, dermatologi, kosmetisk dermatologi och kemi... Det gick BRA! Känner mig verkligen lättad - tre 1:or och en 2:a (!1 är bäst enligt tyskt betygsystem) Nu ska jag snart iväg på ett möte, försöker bara bota min huvudvärk som kommer av de ständiga väderomslagen. Kaffe kanske?

Hörs senare

Gipsmask

Hej!

Tillbaka från skolan, supertrött som vanligt. Vi hade ansiktsbehandling idag, med modellage. Vi gjorde gipsmasker på varandra. Man använder sig först av en creme eller en mask med mycket näringsämnen för huden. Sedan tar man en slags gasbinda över ansiktet, gör hål för näsan och sedan fördelar man en gipsmassa över ansiktet som man låter stelna. Masken släpper inte igenom någon luft, så det bli varmt där under, vilket innebär att porerna öppnar sig och allt det nyttiga i cremen går djupt in i huden. Efter ett tag svalnar det och porerna stänger sig igen. Att ta bort den sedan går lätt, men jag slängde min för den var inte så fin. Jag gjorde på min lärare, det var kul, men hennes mask blev inte så fin den heller..haha.

När jag låg där med masken på började jag tänka på filmen Mannen med järnmasken, den känslan kanske inte var den bästa, hua.



Gårdagens shopping

God morgon!

Jag har sovmorgon, det är så skönt! Har druckit kaffe och ätit lite frukost. Tänkte jag skulle hinna gå en powerwalk innan skolan, solen har valt att titta fram lite idag.

I går mötte jag upp Jessica på stan, det blev lite shopping i spöregnet. Jag hittade inga orangea prylar. Men däremot en finfin vit tunika från Promod. Ett rea-fynd för 15 Euro.



Efter shoppingen satte vi oss på Opatija,en kroatisk/bayersk restaurant och fyllde på med energi (öl och mat)



Törstig Jessica

Jag försöker vara kreativ

Hej på er!

Sitter här hemma och försöker vara kreativ. Det går sådär kan jag meddela. På fredag är det dags för det sista provet. Det kallas för Wahlfach, då ska vi välja en behandling med valfria produkter som ska ta 60 minuter och dekorera kundstolen i passande tema. Och ja just det, det ska gå i färgskalan gult/orange (har nämnt det i ett tidigare inlägg, har även nämnt att de inte tillhör mina favoritfärger). Gick igenom min lägenhet på jakt efter material till dekoration...

Resultat:


En tygblomma från sent 90-tal som jag hittade undangömda hos mamma och pappa sist jag var hemma..(de finns för övrigt fortfarande kvar i många tyska hem, då inte undangömda...)




Visst kan man märka min entusiasm inför uppgiften?




Något i den här stilen kanske?

Ska ner på stan nu och möta upp med Jessica. Kanske kan hitta något att använda där..

Ha dé

God afton

Dålig uppdatering här..har tillbringat dagen med att tvätta, prata i telefon och gör viktiga (och mindre viktiga) saker på internet. Tränade lite ikväll och avslutade med en sval dusch. Nu tänkte jag läsa i en av mina fyra böcker innan jag släcker lampan och välkomnar John Blund.

Natti natti

En rastlös själ

Nu släcker jag snart lampan, ännu en vecka är slut. Jag har passat på att ta igen lite sömn den här helgen, läst mycket och bara varit, ensam med mina tankar. Det är svårt, men det behövs ibland.  Bra träning för en rastlös själ!



Det spelar inte så stor roll vart du ska  - det är inte målet som är det viktiga utan vägen dit. I bland är den spikrak, krokig, går uppför eller rätt utför, ibland tar du en genväg, ibland en omväg.

Keane



Jag får fortfarande gåshud av den här låten...

Totalt meningslös information

Min ansikts-gel luktar Gin & Tonic! Har undrat ett tag nu varför jag känner igen lukten, men nu har jag äntligen kommit på det, haha.

Lördag

God morgon (eller god middag)!

Här har ni en pigg tjej som har sovit 10 timmar i natt och har vaknat utan mörka ringar under ögon för första gången på två veckor. Jag känner mig som ett energiknippe (eller som en duracellkanin på speed - enligt Mini) och har städat badrummet, färgat ögonbryn och ögonfransar på mig själv, pratat med morfar och målat tånaglarna. Nu tänkte jag dra ner på stan och spana in lite rea. Det ni!



Ha en skön lördag!

Filmkväll

God fredagkväll på er!

Jag har filmkväll med mig själv och det är underbart. Har precis tagit ett långt bad och ligger nu peelad och inkrämad i sängen och är mjuk och luktar gott. Ska slänga i en DVD och sen kommer jag sussa gott i natt.




Tjing på er!

Vad ska jag gör nu?

Hej på er!

Ganska nyss hemkommen från skolan, där vi hade pedikyr bland annat. Lämnade in mitt arbete idag och nu har jag inget kvar som jag behöver göra. Konstig känsla. Kom att tänka på att det här är den första helgen på väldigt länge som jag inte har något som jag måste göra, eller något hängande över mig som ett svart regnmoln och som jag bara försöker ignorera så länge jag kan. Men vad ska jag göra nu då?

Jag vet: Städa min lägenhet. Inte för att städa brukar vara min första prioritering, men nu är det verkligen illa. Frågan är i vilken ende jag ska börja..

Prickigt

Hej på er! Nu är jag tillbaka i min lilla lya. Blev en ordentlig tur på stan. Otroligt kvavt ute och en massa folk. Jag blev förförd av alla röda SALE-skyltar som satt ö v e r a l l t...men, jag köpte bara ett litet prickigt nattlinne på H&M. Det ni!





Jag är normalt sätt inget fan av prickar (ränder däremot går jag verkligen igång på) men visst är det sött?

Äntligen färdig..

..med arbetet. Ska bara finjustera lite sen är det redo för inlämning i morgon. Skönt! Nu ska jag bara skutta ner på stan för att inhandla lite material till det.

Hej på er!

Vad beror det på?

Jag har lite speciella vanor när det gäller läsning. Jag har alltid älskat att läsa och kunde spendera flera timmar i sträck med näsan i en bok när jag var liten. Under uppväxten var det mest hästböcker som gällde, efter det plöjde jag Harry Potter-böckerna, för att senare gå över till att blanda allt från deckare till tantsnusk ( älskar Jackie Collins) och de senaste åren - lättsmält chicklit. Men jag har nu ett problem: jag kan aldrig läsa en bok i taget längre. Nej, tvärtom är det vanligt att jag håller på att läsa i ca 3-5 böcker samtidigt (för tillfället fyra stycken när jag räknar efter). Vad beror det på? Inte att böckerna är tråkiga, för det är de oftast inte. Jag tror att det ligger i min rastlöshet och att jag lätt blir uttråkad. Jag har helt enkelt inte ro att läsa ut en bok på en gång utan behöver lite omväxling. Jag har t ex alltid ett par böcker påbörjade hemma hos mamma och pappa, så när jag är hemma ( vilket är några gånger om året) fortsätter jag att läsa i någon av dem. Ja, det kan vara lite svårt att hålla reda på handlingen och personerna i böckerna...det kan jag medge.

Nåväl för tillfället (och då menar jag just ikväll) läser jag Sjöjungfrun av Camilla Läckberg och jag älskar alla hennes böcker.



God natt!

Skrivkramp

Jag ligger i min säng halvt levande och lyssnar på åskan som mullrar utanför. Jag blir alltid så trött av åskväder. Vi gjorde absolut inget vettigt i skolan idag, bara pratade. Tillslut packade vi ihop och satte oss alla på ett café i solskenet istället.

Nu försöker jag få ihop sidorna till mitt arbete, jag skriver om té (osäker på svenska stavningen). Det är ganska intressant faktiskt, lite knepigt att få till tyskan bara, det är väl därför det tar sån tid för mig.


Lite material

Så kom igen nu Ulrika, sista kraftansträngningen för den här veckan!

Inte riktigt ledig än

God morgon!

Sovmorgon idag, vaknade utav sol och fågelsång. Sommaren har smygit sig hit till München nu, och det känns underbart. Ska om några timmar dra iväg till skolan igen. Nästan alla prov är avklarade nu,men har ändå tre veckor kvar i skolan. Lite konstigt kanske. Dessutom har jag ett arbete som ska lämnas in på fredag som jag har varit lat med och skjutit åt sidan väldigt länge nu. Sitter alltså in i det sista med att skriva klart det. Verkar som om alla i Sverige sitter och väntar på starskottet för semestern. Semester...jag vet att jag har hört det ordet innan..hmm.. Vad kan det vara? Det låter trevligt i alla fall. Mamma och pappa har eventuellt planerat att komma ner hit när dom har semester. Men först om tre veckor, när de har gjort Slovakien. Vissa har det bra!

Nej nu måste jag skriva några sidor innan skolan.

Ciao, ciao
RSS 2.0