Cosmopolitan

God morgon,

jag ska snart dra iväg till jobbet för sista gången den här veckan. Sen väntar en lugn fredagskväll.



Jag håller mig till den här typen av Cosmopolitan ikväll - i pappersform

Ledig helg

Hej hopp!

Jag lever. Förlåt för dåligt bloggande men det har varit en hel del aktiviteter på sistone. Men gissa om jag är glad att 1:e maj är på en lördag i år. Eftersom jag alltid jobbar lördagar så är jag nog den enda som tjänar på det faktiskt. Min lediga dag hade jag i går så det blir en fyra dagars denna veckan. Tjoho! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen dra till jobbet.

Ha en trevlig torsdag allihop!

En perfekt söndag













Söndag och superhärligt väder i München. Angelica och jag gjorde det enda rätta och drog till Seehaus Biergarten i Englischer Garten. Det blev en såndär helt perfekt söndag, med en hel del öl, trevligt sällskap och spontana möten. Dagen avslutades på Tijuana.

God natt



Det blir en lugn helg, jag har lite filmkväll och kvalitetstid med mig själv men kommer nog snart stupa i säng.

Miss Dee

När vi ändå snackar smycken, tänkte jag visa det fina armbandet jag fick av mamma och pappa i födelsedagspresent. Det kommer från Miss Dee och jag tror att båda mina systrar numera har likadana.



Tommy





Nu ligger en 11-timmars arbetsdag framför mig, härligt! Jag drar till jobbet iklädd Tommy Hilfiger.
Ränder + volanger = vinnande koncept

Ciao

Gucci

Okej här kommer ett litet boktips så här på morgonkvisten:

Guccikrigen - Hur jag överlevde mord och intriger i världens största modehus av Jenny Gucci



Boken är skriven av en före detta "Guccifru", och handlar om när hon gifte sig med Paolo Gucci och därmed gifte in sig i en av världens mäktigaste familjer. Hon skriver om den glamorösa livsstilen och modevärlden men även om alla intriger och maktspel och om den kamp som följde när hon till slut försökte göra sig fri från sin man.

För alla som älskar att läsa om glamour och intriger. Men när jag tänker efter, vem gör inte det?

Bad Hair Day









Nej det här går inte längre. Nu är det jag som bokar en frisörtid, pronto!

Superprinsen

Okej, jag tror de har skandinaviskt tema på Penny. Idag kunde jag bara inte motstå att köpa den Officiella Bröllopschokladen med fina bilder på Daniel och Victoria. Dessutom går 1,50 kronor till Kronprinsessparets Bröllopsstiftelse som främjar god hälsa och motverkar utanförskap hos Sveriges barn och ungdomar. Så jag gjorde alltså en god gärning och fick god choklad, med smak av bl a lingon och blåbär, på köpet. Vilken bra dag!

Nu när vi ändå pratar om den blivande prinsen så måste jag bara tipsa om att gå in på aftonbladet.se och spana in den tecknade satirserien Superprinsen som är riktigt kul. Klicka här! 






Här hemma är det tyst

S T R E S S i dag på jobbet. Kunderna har avlöst varandra och telefonen ville bara inte sluta ringa. Nu sitter jag hemma och lyssnar på tystnaden. Konstigt att det helt plötsligt kan bli så lugnt och stilla. Konstigt och lite läskigt... När jag inte klarar av tystnaden mer sätter jag på Simon and Garfunkel och målar på min nya tavla. Den är blå och naken. 

Dammsugare

Kan ni förstå att jag fick kväva ett glädjetjut när jag handlade på mitt Penny i lördags? Jag äääälskar dammasugare eller "punsch rullar".



Har alltid trott att de är svenska men det ser ut som en dansk flagga på... Hmm, glad blev jag i alla fall!

Jag ska fresta dig



Okej, tjejer jag orkar inte skicka ut ett massmail så jag lägger upp klippet på bloggen istället. Jag ligger på golvet och skrattar just nu.

Födelsedagsfirande i efterskott

Både jag och Camilla har fyllt år nyligen så vi tänkte att det skulle firas lite. Och eftersom flera i gänget har varit bortresta och upptagna de senaste veckorna så har vi inte fått ihop det förrens nu. Så i går träffade jag mina fina tjejer (och Sebastian) på en trevlig italiensk restaurang i Schwabing. Vi åt gott och pratade en massa och hade det allmänt trevligt. Jag fick ett superfint armband från Thomas Sabo. Camilla fick presentkort på en ansiktsbehandling.

Eftersom jag skulle gå upp tidigt idag så hade jag bestämt att jag skulle vara duktig och inte gå ut igår. Men det sket sig för jag var på topp och var jättesugen på att dansa så jag, Angelica, Sebastian, Sandra och Gollum (Sandras ännu ofödda bebbe) drog till Paradiso och dansade. Där träffade vi även lite annat folk vi kände och Sandras (numera) man Jonas anslöt sig. Jag glömde typiskt nog kameran hemma igår så det blev inga bilder...

Men här är mitt fina armband som jag fick:


Den lilla asken är nästan lika fin som smycket



 
Man kan köpa till berlocker och fästa det i armbandet

Tack tjejer för en härlig kväll!

Söndagsskola

Nej, jag fick ingen sovmorgon idag heller. Min produktskolningskolning börjad vi klockan tio. Vi var ett gäng på fem personer som blev skolade i en fransk produktserie som heter Pure Altitude. Alla produkter kommer från de franska alperna och innehåller Edelweissextrakt. I skolningen ingick att lära sig tre olika ansiktsbehandlingar med tillhörande massager. Det var ändå helt okej och tog inte alltför lång tid, dessutom fick jag vara modell så nu är jag ordentligt genommasserad. Skönt!



En kul helg

Nu har Mini åkt igen... Men vi har verkligen haft en toppenhelg. Mycket shopping har det blivit och en massa syskonmys. Lite restaurantbesök, fika, utgång med dans och bio har vi också hunnit med. Jag följde henne till tåget i morse och åkte sen vidare till jobbet. Det var en ganska lugn dag idag och det är jag tacksam för. Jobbar sju dagar i rad nu för jag har en "produktskolning" på söndag och är inte ledig förrens nästa tisdag.. Men sånt är livet! Nu ska jag snart lägga mig och läsa lite innan jag slocknar.

Sov gott!

Mini är på väg

Jag har klivit upp lite tidigare idag för att städa lite här hemma innan min kära lillasyster kommer. Duktig jag är! Ser fram emot en rolig och mysig långhelg med Mini.

Ha det fint!

Tillbaka till verkligheten

Första arbetsdagen efter semestern är avklarad. Mycket att göra så dagen gick fort. Jag fick en försenad födelsedagspresent av mina kollegor - ett presentkort på H&M. Perfekt!

Just nu skypar jag med lillasyster som kommer på fredag. Yippi!

Här kommer några bilder till  från sista helgen hemma i Svea som jag hittade i kameran nyss:




Storasyster posar




Enzo tvättar båten

Tillbaka i München

God morgon, jag kom tillbaka till München igår sen eftermiddag. Tillbringade kvällen med att packa upp lite men ska göra resten idag plus en massa annat som behövs göras. Tycker att solen kikar fram lite nu så det blir med största säkerhet en promis idag.



Det är lite grönare I München än det var hemma så snödropparna är nog överblommade vid det här laget. De här fanns det av i massor hemma i trädgården.

Glad påsk



Hoppas ni alla får en trevlig påskhelg!

Sötast i världen

Vi fick besök av en påskgumma (påskgubbe) i går...



Enzo

Kvalitetstid med systeryster

Är det någon som tänkt flyga till Blåkulla idag? Jag tror jag hoppar över det i år och åker till lillasyster istället. Vi ska ha lite kvalitetstid idag tänkte vi. Sen blir det filmkväll ikväll med båda systrarna.
RSS 2.0