Nitad

Hittade de här sandalerna i en "hål-i-väggen-affär" för ett tag sen och blev förälskad. Jag förfördes av den billiga prislappen på ca 15€ och de fick följa med mig hem. Tyvärr märkdes det ganska snabbt att kvaliteten inte var den bästa för de har redan blivit lite nötta.. Snygga är de i alla fall!

Tänd ett ljus

Nu börjar det mörkna och jag tänder lite ljus. Undrar just vad jag ska se för film ikväll..

Balkong-mys

Jag är otroligt tacksam över att ha en balkong, för den blir på sommaren lite som ett extra rum. Skönt att sitta ute och läsa och sola eller som i måndags - att dela en antipastitallrik med en vän i kvällssolen.

Frukt är också godis

Frukttallrik med sharon, hallon och mandlar varvas idag med svensk deckare och korsord.

Art Smart

Fick helt plötsligt lite inspiration och fortsatte måla på en tavla jag började med för länge sen.

Vackra blommor

Tack Jessica för de finaste muntra-upp-blommorna!

Blåbärssaft

Jadå, kära mamma jag dricker ordentligt - jag dricker blåbärssaft från IKEA.

Filmkväll

Jag fick lite sällskap av Jessica idag på eftermiddagen. Vi såg till att få lite mat i magen och på något skakiga ben lyckades jag ta mig till Müller och införskaffa lite kvällsunderhållning.

Midsommar

Jag hoppar firandet i år men önskar er alla en trevlig midsommarhelg!

Horisontalläge

Förlåt för dålig uppdatering men det kom något emellan - en ambulansfärd, en blindtarmsoperation, lite sprutor, för mycket vidrig sjukhusmat och några andra otrevliga upplevelser senare ligger jag nu äntligen i min egen säng efter tre dygn på sjukan.
Jag har intagit horisontalläge och tänker stanna så ett tag till. Så vi hörs när jag är lite piggare!

Söndagsöppet på IKEA

I går var det söndagsöppet på IKEA så Angelica, Jessica och jag drog dit. Det var vi och alla Münchens barnfamiljer som fick samsas om ytan i det blågula möbelvaruhuset. En tallrik köttbullar slank ner innan vi gjorde en power shopping på ca en timma. Dagens skörd blev bl a doftljus och servetter för min del.

Hugo's på Hugo's

Hugo's
Jag och Luisa
Regine, Paulina och Elli
Sjukt goda pizzor
Yasmin, Franzi och jag
Jag tyckte av någon anledning att det var bra att beställa in Cuba Libre..fast jag inte tycker om rom
Yasmin och jag
Lite trummor höjde stämningen
Sötaste Luisa
Igår kväll hade vi med jobbet en avskedsfest på Hugo's för vår kollega Luisa som tyvärr slutar hos oss. Hugo's är en italiensk restaurang som på helgerna även blir till ett dansställe där borden får agera dansgolv. De har även de bästa pizzorna i staden och de sköldes igår ner med Hugo's - drink gjord på prosecco, fläderblomssaft, lime och mynta.  Det blev en mycket trevlig kväll med mycket skratt och en och annan tår.

Klackarna i taket

I går skakade jag loss i de här mossgröna klackarna från Nelly. Mer bilder kommer snart..måste bara få i mig lite kaffe först.

Sommar i Sverige

Nu har jag bokat flyg hem i Augusti och jag längtar så. I Maj var vi hemma en söndag hos farmor och farfar, då såg det ut såhär:

Isglass

Köpte ett fint randigt linne på Zara i lördags. Är det bara jag som ser likheten med en isgass? Fint är det i alla fall eller ska jag kanske säga iskallt..

Transor och dans på Paradiso

Efter att ha sippat bubbel i några timmar började vi bli lite danssugna. Alltså drog vi till Paradiso där musiken alltid är bra och där man kan dansa i timmar och det gjorde vi - tillsammans med några transor och lite annat löst folk. Jag var ute för första gången i platta skor och det var helt underbart att inte ha ont i fötterna.

Olympiapark och Bon Jovi

I går var det äntligen lite solsken i München och det vankades Bon Jovi-konsert i Olympiastadion. Så jag, Jessica och Diana drog dit för en liten picknick och det var vi inte ensamma om. Hela Olympiaberget var fullt med folk. Vi dukade upp med prossecco och choklad och hade supermysigt.
Japp, det är en bil som står ute i vattnet
Diana och Jessica

Bubbel i rosa plastmugg
Lite kyligt blev det mot slutet..

Schumann's

I går kväll mötte jag upp Sandra och Jessica på Schumann´s. Det blev en massa tjejsnack och ett par Yellow Cab's.
Riktigt trevligt!

Shoppingdag

I går tog jag en ordentlig shoppingrunda med familjen Fyhr. Vi gick gata upp och gata ner, kollade i mycket exklusiva affärer, intog en god lunch på Bohne & Malz, hittade en ny "baby" till Sandra och firade inköpet med roséchampagne på Kulisse.
Tack för en otroligt trevlig dag mina vänner!

Mässing

Halsbandet kostade bara ett par euro i en affär här i München och ringen är från H&M


Snart på väg ner på stan för att möta upp familjen Fyhr för lite shopping.

Promenad hem

S-bahnsträckan är spärrad denna helgen så jag fick ta en liten extra promenad hem från jobbet i kväll.

Frukost på Starbucks

I dag gick jag upp extra tidigt för att äta frukost med min kollega Luisa. Vi träffades på Starbucks vid Stachus och det var verkligen jättetrevligt. Ibland är det skönt att träffas lite utanför jobbet också.

Solsken

I söndags var jag med Jessica i Englischer Garten. Vädret var toppen och vi solade, kollade på folk som gick på lina (stor hype i München) och spelade M.I.G.
Solen skiner i dag också och jag ska snart möta upp Luisa på Starbucks för en morgonkaffe.

Varm kväll på Tambosi

I går var en underbart varm kväll i München så jag träffade Jessica och Diana på Tambosi. Vi satte oss ute och blickade ut över Theatinerkirche och allt folk som samlats på Odeonsplatz för att gå på streetfestivalen Corso Leopold. På Tambosi var det dekorerat med palmer och den varma kvällen gjorde att det kändes som om vi var vid medelhavet. En sprizz slank ner och sen tog vi en lugn promenad genom staden.

The Hangover part II

I går skrattade jag åt den här filmen och den var minst lika rolig som den första. Se den!

Slapp dag

Ledig dag och jag slappar med ett gäng tidningar, tvättar lite och glider runt i pyjamas med en mugg kaffe i handen. Livet är härligt!
Blandade svenska och tyska tidningar.


Klänningar

Om det är en sak jag är bra på så är det att hitta riktigt bra fynd. I Sverige fyndade jag de här tre klänningarna på Bik Bok för det ringa priset av en hundralapp - för alla tre! Skira tyger, sommarblommor och spets. De kommer bli mycket använda i sommar.

Mysig tisdag

I går var jag ledig och hängde lite hemma hos Jessica. Vi hann få några solstrålar på oss ute på hennes lilla innergård innan de mörka molnen kom. Då gick vi in och åt lax och drack bubbel. Eftermiddagen tillbringade vi med att kolla på några gamla avsnitt av Keeping up with the Kardashians. Supermysigt!
RSS 2.0