Hej då hemska dag



Nu går jag och lägger mig, gör slut på den här dagen och somnar ifrån mina febersmärtor. I morgon är det en ny dag. 

La Valse d'Amelie



Jag har haft en jävla skitdag.. Nåt som piggar upp mig - Soundtracket till en av världens bästa filmer...Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain

Ullis + Mini = Sant



Snart kommer söta Mini och hälsar på!

Strawberry swing

"Now the sky could be blue
I don't mind
Without you it's a waste of time"






Jag har varit ute på en lång och härlig promenad nu ska jag äta jordgubbar!

Nedräkningen har börjat

Sista veckan innan lovet. Två veckor påsklov, vilken lyx! Det är verkligen efterlängtat. Något annat som är efterlängtat är det besök jag väntar på söndag eftermiddag, då får jag verkligen fin-främmande i form av världens bästa Mini, mamma, pappa, mormor och morfar. Det kan ju inte bli bättre.

Jag luktar för övrigt te idag. Vi hade nämligen Kräuterstämpel-massage i skolan idag. Det innebär att man lägger torkade örter i en bit tyg och binder om med snöre. Sen dränker man dem i hett vatten (därav te-effekten) sen använder man dem när man masserar, typ stämplar på kroppen. Det skulle vara avkopplande och behagligt men jag tyckte mest det blev kallt av de blöta "örtstämplarna" och efteråt kände jag mig lite som en tepåse..



"a tea bag situation"

Ulrika gillar Adam Green


Sommartid



Vi går mot ljusare tider. Det känns bra.

Ballar av stål

Trist väder och jag är trött efter helgens aktiviteter. Så jag ligger i sängen och kollar på lite webb-TV. Ballar av stål är HUR KUL SOM HELST!

Living after midnight










I'm aiming for you
I'm gonna floor you
My body's coming all night long

Fjärilar och kaniner





I går var jag och Jessica på Ladies Night på Beate Uhse



Vi fastnade lite i SM-avdelningen..





Men vi visste inte riktigt hur vi skulle tolka det här..?



Sprutakuten 2 fascinerade Jessica..



Vi gick vidare till en restaurang/café och tog en kaffe...



...och delade en bananasplit...

Sen kom Angelica och pratade lite med oss sen sa vi hej då till Jessica som åker till Sverige idag. Så nu får vi klara oss utan henne i tre veckor. Hur ska det gå?

Älska Tyskland



Man måste bara älska Tyskland, eller i alla fall den här låten. Vad är bättre än tyskt 80-tal liksom?

Det här är hög hångel-faktor!

Flott

Jag har fortfarande massageolja på hela kroppen efter helkroppsamassagen i skolan idag. Jag känner mig som ett pommes frites. Bäst att hoppa ner i badkaret....



...eller ner i fritösen kanske?

Åh, vad jobbigt det blev

Det känns som någon har kört över mig med en traktor, backat tillbaka och kört över mig igen.. Fy tusan va trött jag är! Jag valde ändå att sova en halvtimma längre i morse och istället bara ta fem minuter för det obligatoriske kaffe-drickandet. Men jag hade grus i ögonen och lyckades bränna kaffet, så nu blev det stressigt istället.. Fan, får väl försöka klunka i mig skiten och dra snart. Helkroppsmassage står på schemat!

I'm off..

till Jess för Topmodel-kväll! Tjoho!

I just don't know what to do with myself



Otroligt sexig video...

En man i håret

Mitt hårspray luktar man. Jag tyckte det själv första gången jag använde det och var tvungen att fråga min tjejer om jag hade rätt, det hade jag! Sprayet i sig är ganska bra men jag får nog köpa ett annat för det är lite märkligt att gå runt och lukta man.



Den enda gången jag vill lukta som en man i håret är efter att ha spenderat en natt tillsammans med en, faktiskt!

Marsipan

Sitter och mumsar på ett marsipanägg som jag fick i födelsedagspresent (ehh..jodå!) av min ukrainske väninna Snischana igår. Fy fan, marsipan är inte så gott alltså.. men jag ville ha nåt sött till kaffet..usch men nu mår jag illa.

Det är alltid lika trevligt med torsdagar tycker jag, då är helgen så nära att man nästan kan ta på den. Dessutom är det ju Heidi time, även idag blir det Jessica som är värdinna. Hon har störst TV helt enkelt! En annan sak med torsdagar är att vi har bl a dermatologi, där brukar vi nästan alltid får se mycket trevliga och mysiga (ironiskt) bilder på olika hudsjukdomar, ofta väldigt extrema fall. Så även idag...Behöver jag tillägga att hungerkänslorna och aptiten som normalt brukar infinna sig vid lunchtid, för det mesta uteblir..det enda jag kan tänka på när jag går hem från skolan är blodiga, variga, sönderkliade exem och vårtor på ställen jag helst inte vill nämna här. Spagetti Bolognese någon? Nä, jag tar lite marsipan istället.

Nu är det den 26:e mars..

...och min födelsedag är officiellt slut. Jag firade i goda vänners lag, inget vilt, inget galet, bara mysigt.



Lite Sekt hos mig...



..sedan indiskt på Noor Jahan med Jessica..



...Tess, Angelica och Camilla...



..och så något helt annat... Veckans Fredags-nöje är fixat, yeah!

Dagen till ära..



...en underbar låt jag bara inte kan sluta spela.

Skönhetssömn

Jag har just kollat på Den rätte för Rosing, min lilla tisdags-underhållning. Nu kryper jag ner under täcket, jag behöver sova så jag vaknar vacker imorgon.

Natti natti

Fuck forever



Jag har tänt lite doftljus och har övergått till att lyssna på världens bästa Babyshambles...

"So I say fuck forever
If you don't mind
Cause I'm stuck forever
Stuck in your mind"

En lugn afton

Sitter och slappar, plockar lite, provar lite kläder, slänger dem på sängen, måste plocka upp igen.. Lyssnar på Lars Winnerbäck och har det lugnt och skönt utan plugg för en gångs skull.

Tjuvstart




Tydligen är det någon som fyller år imorgon. Denna någon bestämde sig för att tjuvstarta födelsedagen med en liten present till sig själv...



En superfin oversize T-shirt från Zara. Nu kommer den sig faktiskt inte helt till sin rätt här på bilden, tyvärr.....


 

Peace

Förvirrad

Var det inte vår nyss? Hur kommer det sig då att det är snö ute nu? Jag är förvirrad....

Feelin' groovy





"I got no deeds to do
no promises to keep
I'm dappled and drowsy and ready to sleep
let the morning time drop all its petals on me
life I love you, all is groovy"

Latin

Just nu lägger jag min musculus frontalis i djupa veck och har svårt att hålla mina musculus orbicularis oculi öppna. Men mina musculus risorius drar sig lite grann uppåt när jag tänker på hur kul det var i går kväll.


Nja, latin är väl inte direkt min grej...





Prost!

Hög på socker



Nu är jag på banan igen, har satt i mig nästan 300 g socker i form av Haribogodis, nu mår jag smått illa och känner mig hög av sockerkicken. Lite kaffe till det så kan jag nog plugga sen.

Dagen efter kvällen före

Starkbierfest igår på Nockherberg. Kameran fick följa med men alla bilder blev verkligen skitdåliga. Här var de två som var minst dåliga.



Hanna, Angelica och jag

Jag sitter egentligen på denhär sidan bordet och måste således sträcka mig för att komma med i bild, därav den konstiga rynkan på min hals.



Och så en obligatorisk toalettbild.

Det är verkligen farligt med Starkbier kan jag tala om, men det är nog också det enda jag kan tala om från gårdagen..


Kul för mig att jag har prov i morgon och måste plugga, verkligen, jättekul...not

Är det så här det känns?





Wow, kan man känna sig såhär utvilad på en söndag? Härligt att vakna med solsken och fågelkvitter och känna sig helt i balans. Ett resultat av en lugn helg utan disco och alkohol. Men helgen är ju inte slut än...hihi.

Lycka




In Style får bli mitt lördagsnöje idag!

Lite disciplin tack!

Oj, oj, oj vad det var segt här då!
I dag har jag bestämt mig för att plugga. I morgon kommer det nämligen inte bli så mycket med det. Då ska jag nämligen på Starkbier Fest. Det är lite som Oktoberfest fast i mycket liten skala och med starkare öl = roligare. Alltså sitter jag inne och anstränger mitt lilla blonda huvud idag istället. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog hitta tusen andra viktigare saker att göra istället. För är det något jag är bra på så är det att göra ALLT förutom det jag egentligen borde.

"you know that when the truth is told..



..you can get what you want or you can just get old"

Köttbullar

Det var ett äventyr att ens hitta till IKEA, med tre förvirrade tjejer i bilen. Resan som normalt tar under 20 minuter, tog nästan en timma. Men Tess behöll lugnet, till slut fick vi stanna och fråga efter vägen..



Köttbullar på IKEA och lyckan är gjord! Notera den svenska flaggan.



Köpte givetvis svenskt godis, älska Ahlgrens Bilar! Annars blev det lite doftljus, ljuslyktor, en vas och lite annat.

Ett stycke Sverige




Nu ska jag snart dra till Tess. Vi ska på roadtrip till....IKEA. Hahaha! Det är verkligen något som alla utlandssvenskar gör med jämna mellanrum ( Icke-utlandssvenskar också förmodar jag). Inte direkt för att handla möbler utan bara för att få känna lite svensk atmosfär och kanske äta lite köttbullar. Det är lite som att komma hem. Tack Ingvar!

Rumstempererat smör

Idag hade vi en firma hos oss som presenterade sina produkter. Meerwasser  Franziska Teebken hette den, för att det var havsvatten i alla produkterna. Kvinnan som höll i presentationen berättade att alla mineraler som finns i havsvatten har vi även i kroppen, därför är de produkterna bra för alla hudtyper. Hon hade en liiite för lång teorilektion med oss, men sen fick vi göra ansiktsbehandlingar på varandra med produkterna. Ansiktsgelen och peelingen var helt ok, men massagecremen och dagscremen var verkligen katastrofalt feta.
Hela vägen hem från skolan kändes det som mitt ansikte höll på att flyta ner i BH:n och jag såg riktigt hur mitt ansikte glänsde när jag speglade mig i skyltfönstrena på vägen hem (ja, jag speglar mig alltid, överallt, bara det finns en blank yta. Fåfäng? Hell yeah!). Så fort jag kom innanför dörren rusade jag in i badrummet och tvättade av produkterna som kändes som rumstempererat smör. Usch. Den där härligt fräscha känslan man vill uppnå efter ett besök på en skönhetssalong infann sig alltså inte!

Bomber och granater

Det verkar som det har slagit ner en bomb i min lägenhet. Shit, vilken katastrof! När hände detta? Ok, idag måste jag städa. Fy vad tråkigt..

I väntan på John Blund



Hemma i sängen efter att ha kollat på Topmodel med mina underbara flickor. I morgon är det fredag och helgen närmar sig. Vi får väl se vad den har att bjuda på.

Nu hoppas jag på att John Blund kommer snart, väldigt snart... jag behöver sova.

Torsdag = Heidi

Självklart blir det Topmodel ikväll, hos Jessica. Innan dess en kaffe med Tess på Coffee Fellows. Just nu tar jag hand om tvätthögen samt pluggar.

Kaffepaus

Har just kommit hem. Idag hade vi kemi och anatomi. Vår lärare Herr Dr. Moser är även yogalärare så idag gjorde vi några yoga-övningar för att slappna av lite. Det var kul! Nu behöver jag koffein så jag kan plugga vidare här hemma. Prov på tisdag i ansiktsmuskler, de tyska och latinska namnen, samt massagegreppen för ansiktsmassagen och akne. Först kaffe!

Kvällens underhållning..

... Girl On The Loose med coola Pamela.

Ulrika har killar på hjärnan

Jag har varit lite småkär i Russell Brand sedan jag såg honom som host för MTV video music awards.



Jag såg honom kort på TV för ett tag sen, jag kom att tänka på det nu.. han är faktiskt jävligt sexig!

Dille



Jag brukar alltid få dille på olika saker som jag äter hela tiden tills jag tröttnar och inte kan se det mer. Just nu har jag dille på jordnötssmör och äpplen... Frågor på detta?

Härliga vår

Visst är det underbart med vår! När solen skiner och fåglarna kvittrar och allt känns liksom lite lättare. Även om man tvingas sitta inomhus så lyckas solstrålarna ändå tränga in och hela där de ska, och sprida värmen ända ner i tårna. Inte ens vetskapen om att vintern kommer tillbaka redan i morgon, kan förstöra en sån här underbar dag för mig! Våren är nog ändå den härligaste årstiden.



Mjölk någon?

Har precis kollat på Den rätte för Rosing. Gillar den typen av programm och tycker de kan vara riktigt underhållande. Men helt ärligt, Linda  Rosing är ju skittråkig. Hon verkar ha ungefär lika mycket personlighet som ett glas mölk, typ.

Dags för sängen



Färdig med pluggandet för ikväll. Nu är jag redo för sängen efter en härlig anskitsbehandling i badrummet. Sov gott..

Flitig



Jodå, jag pluggar ansiktsmuskler för fulla muggar. I muggen är det för övrigt grönt tee.

Min hjärna behöver semester

Hemma efter en lång dag av teori. I kosmetologin hade vi tema akne och skrev så mycket att jag fick kramp i handen. Det följdes upp av lååånga timmar av Wirtschaft- und Sozialkunde (precis lika roligt som det låter) och procent-räkning. Min hjärna skulle behöva en paus nu, men jag måste plugga vidare.  Ska kanske äta först..

Fågelsång

Ett säkert vårtecken är när man vaknar till fågelkvitter varje morgon. Det är kanske något irriterande, men det finns ju värre sätt att vakna på.

God natt



Nu ska jag läsa i min bok... Sen säger jag god natt! 

Slutkörd

Nu har jag kommit hem från aerobic med Jessica. Känner mig helt slutkörd, men jag kommer förhoppningsvis sova gott i natt. Har pratat en lång stund med mamma och pappa och nu ska jag kasta mig in i duschen.

Ciao

Tillbaka...typ



Jo, jag har nog repat mig från helgens bravader. Men det var tungt i skolan idag. Manikyr och sminknig, gick sådär kan jag säga. Ska aldrig mer dricka alkohol! ( Den som har lust kan ju påminna mig om det nästa gång jag korkar upp) Efter att ha sovit ett dygn i sträck känner jag mig i alla fall utvilad. Så jag tänkte följa med Jessica på aerobics ikväll. Innan dess blir det nog en stärkande promenad. Frisk luft är inte att underskatta!

Ehh..

..god morgon eller? Vad gjorde jag igår? Hade världens baksmälla. Vad gjorde jag i lördags kväll? Ehh, kommer inte riktigt ihåg, mer än att det involverade mig själv, Angelica, Camilla och Prosecco/Aperol. Aj,aj,aj..Men vi hade kul tills det blev svart, tror jag...Angelica visste inte heller om vi hade haft kul, hon ringde nämligen igår och frågade vad vi hade gjort...Hur hände detta?

Good Morning Sunshine

Jag vaknade utvilad med solen i dag. Gud vad skönt!
Igår hade jag Jessica och Angelica på besök. Vi var ett gäng sega varelser kan jag tala om. Vi drack ett par glas vin och snackade lite, men ibland är det skönt att bara sitta inne och hänga, även om det är på en fredag.

På schemat idag står: Promenad med Jessica och Angelica i Englischer Garten, på med solisar och spana killar. Oh, yeah!

Ulrika älskar Hype

Jag kollar på Hype på SVT Play om modeveckan i Paris och väntar på Jessica.

Inspirerande dag i Tirol

Jag och Magdalena vid frukosten.


Vi har haft en otroligt trevlig och inspirerande dag på Hotel Pirchner Hof. Fantastisk hotellfrukost och en trevlig rundvandring på hotellet.

P.S Tinas pappa gillar svenska tjejer, hahaha!



Tina visade runt på Wellness-avdelningen.

Ulrika filosoferar om sömn

Oj, oj, oj vad jag är trött. Heeeelt obeskrivligt. Pratade med Tess och Angelica på väg hem från Jessica igår om sömnvanor. Jag vet att optimalt är att sova 8 timmar per natt, men vem gör det egentligen? Kom fram till att jag nog sover högst 6 timmar. Men jag får väl skylla mig själv när jag går upp så tidigt att jag har 1,5 timma på mig varje morgon innan jag måste dra hemifrån. Hade lugnt kunnat sova en halvtimma längre ju. Det är bara det att jag hatar att stressa på morgonen, så jag utnyttjar hellre den halvtimman åt att apatisk sitta med min kaffemugg i handen och stirrar ut i luften med tom blick. Ok, nu lät det nästan lite onödigt faktiskt.
Ja,ja jag hade nog behövt sova den där halvtimman i morse för nu sitter jag här apatisk med kaffemuggen i handen och stirrar ut i luften med tom blick, som vanligt. Naturligtvis vet jag inte vad jag ska klä på mig och om en timma bär det av mot Tirol...suck, jag blir så trött på mig själv ibland...

På språng



Nu drar jag till Jessica, tjohej!

Torsdagstradition

Jag har just trotsat detta hemska väder med isande vindar och snöblandat regn, med en lång, rask promenad. Det var verkligen skönt att röra på fläsket lite. Ikväll träffas vi hos Jessica för att kolla på Germany's Next Topmodel, vår lilla trevliga torsdagstradition. Nu måste jag ta en dusch och sedan ska jag plugga lite.

Ciao

Back to black

"We only said goodbye with words
I died a hundred times
You go back to her
And I go back to black.."

Studiebesök i Österrike

God morgon!
Kaffe i sängen och trötta ögon. Ska snart släpa mig till skolan för någa timmar anatomi och dermatologi. I morgon ska vi på studiebesök/skolutflykt till Österrike/Tirol. Tina från min klass har ett wellnesshotell (eller hennes föräldrar naturligtvis) så i morgon ska vi dit. Ska bli hur kul som helst.

Ulrika is on the Nostalgia Locomotive...

..heading to Wherever.

Manikyr och massage

I dag gjorde jag min första manikyr i modellpraxisen. Det gick bra, behövde inte göra något avanserat utan bara färglöst lack och en handmassage. Sedan hade vi prov i ryggmassagen och det gick kanon. Full port för Ulrika. Jag fick en etta både i utförandet och  ordningen på greppen (ett är bäst enligt tyskt betygsystem). Nu slänger jag på lite bra musik på stereon och städar över lägenheten, vilket jag inte hann med igår.

Ciao

Just shoot me

Jag har en vagel i ögat och det gör förbannat ont. Känner mig lite miserable.. Det är inget kul att vara Ulrika idag.

I'll read you a bedtime story..

Hemma efter en kopp varm choklad med en vän och mycket prat. Nu ska jag läsa min bok och sen sova.

Natti natti

Sommarminnen



När sommaren känns långt borta är det skönt att kolla på lite bilder som gör en varm igen. Denna är från i somras när mamma och pappa var på besök. Vi är på en liten vandring på Taubenberg i närheten av Holzkirchen.

Tvätt

Jag tvättar och städar. Inte så kul men ett måste. Tvätthögen har bara vuxit de senaste dagarna, så det var absolut hög tid att boka tvätt-tid. Ska dra över lägenheten med dammsugaren senare också. I morgon har vi prov i ryggmassage så jag får väl gå igenom de olika greppen senare.

Trött Ulrika

Nu säger jag godnatt till bloggen. Upp tidigt imorgon..usch..

Life&Style

Lite trött och uttråkad. Ligger i sängen och läser Life&Style. Det snöar på uppifrån, underifrån och på tvären just nu, det i kombination med mycket stark vind. Känner ju inte direkt för att gå ut..
Jag tror jag gjorde en hyffsat bra kattsminkning idag. Men glömde fråga vad jag fick i betyg..ja, ja det fins viktigare saker..

Vinter igen

God morgon!
Kollade just ut genom fönstret och det verkar som om vi fått lite härligt, slaskig, blöt snö under natten. Yippi..not. Men, ny vecka, nya tag. Det kommer bli en bra vecka!

Nu kastar jag mig i säng

Nu har jag fixat klart mina underlag till Fantasysminkningen i morgon. Jag gör det enkelt för mig och sminkar min partner Snischana till en katt. Annars har jag inte gjort många knop idag. Men det är skönt det med ibland.

Nu kollar jag på Prominent och sen blir det sängen

Natti natti

To all the ladies out there

Grattis till alla oss underbara, vackra, starka, smarta, fantastiska kvinnor på internationella kvinnodagen!


Thank God I'm a woman

Morgen

Ännu en söndagmorgon. Ännu en vecka går mot sitt slut. Tiden går så fort. Det var så otroligt skönt att sova länge i dag och vakna utan att vara bakis. Nu ska jag ta min kaffekopp och sätta mig i sängen och kolla på Pro7 där de just nu visar ett reportage om Shopaholic-filmen. (Tack för tipset Jessica) Filmen verkar hur kul som helst. Jag har ju böckerna men inte läst dem än. Kanske hinner innan den 12:e..hmm

Filmkväll

Nyss kommit hem från Jessica. På eftermiddagen åkte vi med Camilla och lilla Emmie till Olympia Einkaufszentrum och gick runt där och kollade lite, vädret har vart så dåligt så vi kände inte för att dra ner på stan. Efter det kollade Jessica och jag på film, Knocked Up, riktigt bra faktiskt, lagom lättsmält när man är lite seg och bakis. Vad som däremot inte var så lättsmält var all ost vi satte i oss medan vi såg filmen, fan..Mitt nya liv startar från och med nu på måndag, basta!

Nu behöver jag min skönhetssömn, jag ser ut som skit.

Örongodis



Är lite förälskad i mina nya örhängen..de fick äran att hänga med ut igår.

Lördag

Jag är seeeg som tuggummi idag. Men det blev inte så sent igår. Vi hade trevligt hos Jess och gick ganska sent därifrån. Mycket folk ute och dåligt väder, resulterade i en burgare på Heidi (McDonalds) och sedan sängen. Jag ser ut som skit idag och har fått en vagel i ögat och stress-finnar i hela ansiktet. Vad har jag gjort för att förtjäna det?

Nu ska jag bara släpa mig upp ur sängen och dra till Jessica för en slapp hemma-SPA-dag. Det ska bli skönt!

Freedom

Nu ska jag göra mig chic inför kvällen. Det blir föris hos Jessica och sen skaka rumpa på nått nice ställe, Baby eller Max & Moritz.. Det blir nog inte 089 ikväll..
Jag har inte hunnit med så mycket i eftermiddag som jag hade planerat men jag har med Minis hjälp lyckats få bort min ångest för ett tag och det ända jag kan säga nu är: Freedom!!!



Skönt med fredag

Jag njuter av en härlig fredags-eftermiddag hemma. Har ätit lite och pratat med pappa i telefon. I skolan hade vi en firma hos oss som presenterade sina produkter med sidenproteiner. Vi fick prova rengöring, ampull och fleece-mask för ansiktet. Allt var mycket angenämt och huden strålade verkligen efteråt. Nu tänkte fortsätta min eftermiddag med temat: motion. Vad göra? Yoga inne eller jogga ute? Vädret är inget att hurra för direkt, lutar åt inne-aktivitet faktiskt.

I tisdags köpte jag en lärobok som är för min utbildning till kosmetikerin. Boken tar upp alla ämnen vi har och är som en förberedelse för våra slutprov i sommar. Allt är uppbyggt med frågor och svar. Tyckte den var väldigt bra. Från och med nu tänkte jag göra några frågor per dag. Tiden för slutproven kommer fortare än man tror.

Positiv

Nu har jag ätit frukost, druckit kaffe och skuttat runt lite för att vakna till. Nu känner jag mig pigg, full av energi och redo att ta mig an dagens uppgifter. Det här kommer bli en bra dag!

Peace

I'm nobody's baby

Nu har tjejerna gått och det har varit en mycket trevlig kväll. Nu behöver jag min skönhetssömn till imorgon, då party står på programet. Såklart!

Peace

Mädelsabend

Jag har motionerat idag, duktig flicka!
Nu försöker jag fixa ihop lite nyttigt käk till tjejerna kommer ikväll. Det får bli quinoa-sallad, något bättre än förra veckans pizza-orgie. Min A4-blad-stora(lilla)-TV visar ikväll Germanys next Topmodel med Heidi Klum, oh yeah!

Powerful woman

Nu har jag bestämt mig för att börja mitt nya liv. Ok, inte så dramatiskt men jag tänkte jag skulle försöka komma i form för bikini-säsongen. Jag vet, jag vet, man säger det varje år. Men nu ska jag klara det! Känner mig sjukt motiverad. Jag har det bra för jag kan jogga längs med floden Isar här i München. Jag brukar gå mina power-walks där men har inte fått in rutinen än. Jag vet ju att det är skönt när man väl är ute. So no excuses!

Lazy

Kollar på lite svensk TV på internet. Den rätte för Rosing är ganska underhållande faktiskt. Med pluggandet går det sådär. Men lite anatomi och kosmetologi blir det och telefonen den är avstängd...

En helt okej tisdag

Har just sagt hej då till Jessica som har hållt mig sällskap ikväll. Vi käkade lite och kollade på klipp från den kungliga förlovningen på SVT Play, hur kul som helst!
Bara teori i skolan idag, men det var helt okej och tiden gick ganska fort. Efter skolan fikade jag med Magdalena från min klass, det var trevligt och när jag kom hem gick jag en powerwalk för att rensa min skalle lite. Det funkade ju sådär kan man väl säga..

Vet inte om jag kommer kunna somna inatt, känner mig totalt uppskruvad och uppe i varv, shit! Ett är säkert: Jag måste hålla mig upptagen denna veckan, väldigt upptagen...

Little Heartache



Nu är jag färdig. Så här blev det!

Number One



Just det ja, jag fick en pokal idag för min förstaplats i Make-up-tävlingen i skolan tema: Glamour. Tävlingen var ju i och för sig innan jul, så priset var ju lite i efterskott, men jag blev glad ändå! På den står det: Kosmetikschule-Schöner 1.Preis Visagistik.
Jag vinner ALDRIG något, så ja, jag är lite stolt faktiskt.

Tupplur

Oj, jag nickade visst till lite. Har nog sovit en timma, oj vad det var skönt! Idag var det lugnt i skolan, vi hade lite teori om lymphdrainage och så fick vi se en flummig DVD om Hawaii/Söderhavs-Massage med snäckor. Lite fantasy-sminkning och sen var det klart. Skönt att mjukstarta så här efter lovet.

Skola

God morgon! Dricker kaffe i sängen och lyssnar på radio. Försöker vakna, jag blev totalt förvirrad när alarmet gick av i morse. Det är ett ljud jag inte har hört på en vecka, fy vad hemskt. I går hade vi jättetrevligt. Tess och jag käkade indiskt och sen mötte vi upp Angelica vid bion. Vi såg Yes Man med Jim Carrey, den var skitkul, gud vad jag garvade. Kan verkligen rekomenderas,hahaha.

Har ingen aning om vad vi ska göra i skolan idag, fy, jag vill bara somna om.
Ja, ja..

Sol på min balkong

Soligt och ännu varmare idag. Har tagit en lång promenad. Är trött, men det är en behaglig trötthet. Ska ta en liten tupplur. Sedan indiskt och bio med Tess=Mys! I morgon är det skola igen...Fy för att behöva gå upp tidigt igen.

RSS 2.0