Nu är det vår

Jag och mamma startade dagen på bokrean och köpte lite böcker, så nu har jag lite att läsa. På hemvägen plockade vi upp Enzo som ska vara på besök tills i morgon, så nu är det full rulle här. Solen har varit framme hela dagen och vi har faktiskt tagit eftermiddagsfikat på altanen. I kväll blir det såklart Melodifestivalen. Härlig lördag!
Små snödroppar har ploppat upp lite överallt i trädgården.

Mini-mys

I går var jag hemma hos Mini på lite kvällsmys. Vi åt tacos och kollade på Mordkommissionen och hade det liksom allmänt supermysigt.

En liten prinsessa

Här hemma flaggas det för den lilla prinsessan i dag. Grattis Victoria och Daniel!

T.G.I.F

Jag fortsätter fredagen med tacogratäng och mitt guilty pleasure nr 1 - Gossip Girl.
Trevlig kväll!

Holy moly, me oh my, you're the apple of my eye

Solen skiner från en klarblå himmel, det är plusgrader och fredag till på köpet. Kan det bli bättre? Jodå om man lyssnar på kanske världens bästa låt: Home med Edward Sharpe & The Magnetic Zeros eller den här versionen som är så söt att man nästan trillar av pinnen.

Skogen och jag

Jag är så glad att jag har skogen alldeles runt knuten. Skogspromenader är nog det bästa sättet att tanka energi på.

Röda naglar

Röda naglar piggar alltid upp lite. Om de hjälper mig att prestera bättre på tentan återstår att se...

Plugg

Sitter inne och pluggar för fullt. Var en sväng på skolan idag och träffade en tjej i klassen. Känns som man får lite mer gjort när man pluggar tillsammans. Visst ger tulpaner vårkänslor? Trots att vi har massor av snö och minusgrader så känns det ändå lite bättre när man har vår inomhus.

Alla Hjärtan

Allahjartansdag04_large
Bild: weheartit
Happy Valentine's day!

Söndagspromenad

Nej, jag är inte bara ute i snön och tar vackra bilder, jag pysslar med lite annat också. Men när det bjuds på solsken kan man ju inte hålla sig inne. Till veckan kommer det bli plugg för hela slanten så det var skönt med en lugn helg. I fredags gjordes det en utflykt till Ullared (igen) och även om jag höll tillbaka något så blev det en och annan pryl som följde med hem. Nu ska jag snart ta en kopp thé och sen blir det Så ska det låta och Wallander. Sköna söndag!

Soligt och kallt

Nu har det varit riktigt kallt ganska länge så nu är isen på sjön tillräckligt tjock så att man kan vara på den. I dag gick mamma, pappa, Emilia, Enzo och jag ner till sjön för att åka spark i solskenet. Vi tog oss ut till Lillön (eller Kuredutt-ön som Enzo tyckte att den hette) och gick på upptäcksfärd. När vi var frusna gick vi hem och grillade korv i kakelugnen och drack varmt choklad.
"In Sweden we call it a 'kick'"
Mamma är bäst på att åka spark
Men Enzo lärde sig snabbt hur man ska göra
Emilia vinkar åt Enzo
Lillön

Lite blandat

Nu var det visst ett tag sen jag bloggade igen, sorry. Den senaste tiden har jag bland annat...
...köpt färg..

...och påbörjat en ny tavla..

...haft fredagsmys..

...av olika slag..

...och tagit kvällspromenader i fluffig nysnö
RSS 2.0