Psykologi

Hej, hej och förlåt för dålig uppdatering. Har haft lite att stå i och har inte så mycket tid att blogga. I måndags började jag läsa psykologi som enskild kurs på Linnéuniversitetet. Det är en hel del att plugga och jag ska snart i väg på en gruppövning då vi ska plocka isär en hjärna (ingen riktig) och tala om de psykologiska perspektiven.
Så här ser det ut framför mig just nu

Jag varvar kaffe med vitaminvatten med extra mycket fokus..

Det är tegelstenen och jag som gäller nuförtiden..

Muffins

Jag blev så sugen på äppelmuffins i dag och hittade ett recept på internet.
Redo att åka in i ugnen..

..och så här blev dem - kanongoda!

Mysdag med Mini och shopping-stopp

I går gjorde jag och Mini en liten road trip till Kalmar. Vi strosade runt lite på gatorna, åt lite lunch och åkte sen en sväng till IKEA och fikade lite. Men det blev inte mycket shoppat faktiskt. Jag fick mig en lite tankeställare efter flytten, jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag hade så mycket kläder, skor, väskor m.m.. Så nu har jag ett tillfälligt shopping-stopp, och det återstår väl att se hur länge jag kan hålla det. Men i framtiden får det bli "en in- en ut".

5-årskalas

Eftersom mamma, pappa och jag var i München på Enzos födelsedag så fick vi fira honom i söndags istället.
Enzo blev glad för paket
Bordet var festligt dukat..

..med ballonger såklart

Enzo bakade pizza..

..och till den åt vi god sallad..

..och avslutade med glass - precis så ska en 5-åring firas tycker jag!

Bye bye München

Det tog en vecka att köra ner, packa ihop alla mina saker, städa ur lägenheten och köra hem allt till Sverige. Men nu är det gjort och jag har sagt hej då till München för den här gången. München, jag kommer att sakna dig men framför allt kommer jag sakna mina fantastiska vänner jag har lärt känna genom åren. Men vi ses snart igen, det lovar jag!

Nytt år - nya möjligheter

Gott nytt år! Hoppas ni alla firade på ett eller annat sätt som passade stunden. Själv firade jag med lillasyster iklädd pyjamas framför TV:n med en massa godis - jätteskönt!
Snart går bilen till München så nu ska jag alltså flytta på riktigt. En stor förändring väntar och i bland kan förändringar vara bra. 2012 ska bli ett fantastiskt år!
RSS 2.0