Söndag i Englischer Garten

I går sken solen och även om det var mer än 10 grader kallare än förra veckan så var det härligt ändå. Jag, Jessica, Angelica och Sebastian tog oss till Englischer Garten på eftermiddagen för att njuta av de sista solstrålarna för dagen. Vi lade oss på gräset mitt emot Seehaus och korkade upp lite prossecco. Supermysigt!

Hattparad

Kommer ni ihåg mitt inlägg om hattar för ett tag sen? Nu har jag äntligen hittat en fin hatt som jag gillar. Det blev en sandfärgad filthatt från Monki.

Kaisergarten

Efter badet tog jag och Sandra oss till Kaisergarten där vi träffade Jessica och lite senare kom även Angelica. Där åt vi supergod mat och snackade en hel del. Efteråt gick vi husesyn i Angelicas och Sebastians nya lägenhet som ligger i närheten och den var verkligen kanonfin.
Jag åt rostbiff och linser med kantareller

Ungerer Bad

I går var jag ledig och det var över 30 grader varmt. Så jag mötte upp med Sandra och William och gick till Ungerer Bad som är ett utomhusbad i München. Där låg vi mest i skuggan och svalkade oss några gånger i en av poolerna. Det var riktigt skönt! Lite senare på eftermiddagen började molnen bli mörka och det kändes som om det skulle regna så vi packade ihop oss och gick hem till Fyhrarna för att göra oss lite snygga för kvällen då det var dags för tjejträff i Kaisergarten.
Wille poserar i sin snygga baddräkt

Deckare och sommarvärme

Jag var så inställd på höst när jag kom tillbaka från Sverige, där det var mellan 16 och 20 grader ungefär, därför känner jag mig lite smått chockad av vädret i München. I går tror jag det var något slags värmerekord på 34 grader vilket är väldigt varmt i en storstad, särskilt när man måste jobba. Men i söndags jobbade jag inte utan fastnade på balkongen tillsammans med Själakistan av Ann Rosman. Riktigt spännande bok som lästes ut snabbt.

Frukost

I dag var jag för lat för att göra frukost så jag gick till bageriet och hämtade hem en cappuccino och en ciabatta med tomat och mozzarella.

Skogens guld

Jag passade på att följa med mamma på hennes alla svampställen när jag var hemma. Man kan lugnt säga att det är ett riktigt svampår i år. Att plocka och äta dem är kul att rensa är inte lika roligt.. Förutom kantareller kom jag även hem med en massa myggbett som kliade så förskräckligt men vad gör man inte för att komma åt skogens guld!

Fredagskostymen

Jag skrotar runt i nyinköpt morgonrock i världens mjukaste tyg och med världens finaste ränder från Damella.
Absolut toppenskönt!

Kräftskiva

Hej på er!
Det blev ett frivilligt blogguppehåll för min del. Jag har varit hemma en dryg vecka i Sverige och haft det mysigt med familjen. I lördags hade vi syskonmys och kräftskiva hos Emilia, Bosse och Enzo.
Det dukades upp med allt möjligt gott - räkor, västerbottenostpaj med kantareller, sparris, kronärtskocka och så förstås kräftor. Pausunderhållningen stod Enzo för som lekte rockstjärna.
Det såg ut så här:

Max Emanuel

I går efter jobbet träffade jag Jessica och Angelica i Max Emanuel Biergarten i Schwabing. Så det blev lite mat, vin och tjejsnack. Mycket trevligt!
RSS 2.0